När Robert Gustafsson fick reda på spännande detalj om Jacob Hård – och INGEN kunde hålla sig för skratt

Få kan underhålla som Robert Gustafsson.
Och frågan är om han någonsin varit i bättre form än när han fick reda på en spännande detalj om Jacob Hård.

Robert Gustafsson är Sveriges okrönte humorkung, och som allra bäst är han när han får folk att skratta med lite klassisk sporthumor. Gustafsson har gjort sig känd som lite av en sportnörd, och han har fått idrottsälskare att skratta i otaliga år, med några riktigt odödliga scener.

Detaljen om Hård

Vem kan, till exempel, glömma bort när Gustafsson klev upp som Tony Rickardsson på Idrottsgalan, och ironiskt pratade om hur icke-bitter han var över att ständigt nobbas på priser. Men få kan dessutom glömma Gustafssons totala show i succéprogrammet ”Time Out”.

Time Out var programmet som fick sportälskare att bänka sig framför tv:n på söndagar – och än i dag funkar det som perfekt medicin mot en tråkig dag. En av de allra mest klassiska stunderna kom när Robert Gustafsson var med i programmet samtidigt som SVT-ikonen Jacob Hård.

Otroliga showen

I programmet får Robert Gustafsson reda på att Hård faktiskt har adligt ursprung – och drar då igång en nästan två minuter lång show om hur Hård låter när han kommenterar friidrott. Det är såklart extremt överdrivet – men ack så kul, och publiken kan inte sluta skratta åt Gustafssons totala utspel.

Jacob Hård sitter mittemot och det är oklart hur kul han faktiskt tycker att det är, men när kamerorna filmar honom så bjuder han åtminstone på garv, och det är ju svårt att göra något annat när den stora humorkungen är i full fart. Robert Gustafsson, vilket geni!

LÄS MER: Anna Jönsson Haag avslöjar plötsligt Charlotte Kallas oanade talang – men då sätter stjärnan stopp: ”Nä!!”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!