När Magnus Samuelsson kom till ‘nördens’ undsättning – i tidernas skönaste reklamfilm: ”Ska du ha stryk!?”

Magnus Samuelsson var en gigant på gymmet.
Och han ägde minst lika mycket i tv-rutan.
Som den gången han charmade hela Sverige i den här underbara reklamfilmen.

Magnus Samuelsson förtjänar verkligen en plats när man pratar om Sveriges absolut mest framstående idrottare. Visst, han kanske inte sysslade med en av de populäraste idrotterna som skidor, fotboll eller hockey – men han skördade stora framgångar inom sin sport och blev rejält folkkär tack vare det.

Otrolig karriär

Samuelsson vann titeln som Sveriges starkaste man vid hela nio tillfällen, och 1998 gick han hela vägen och vann ”Världens starkaste man” som första svensk någonsin. Men det var ju inte bara för succén inom strongman som Samuelsson blev så folkkär. Han har under årens lopp synts mycket i tv – och då charmat precis alla.

Magnus Samuelsson
STOCKHOLM 2011-12-05 Magnus Samuelsson medverkar i tv-serien ”Misterioso” Foto: Henrik Montgomery / SCANPIX / Kod 10060

Samuelsson blev en rejäl publikfavorit när han deltog i Let’s Dance, men det är inte bara i det sammanhanget han synts i tv. Samuelsson har även gjort en del reklamfilmer – bland annat för Risifrutti – och det är en som verkligen finns kvar i minnet som en av de skönaste reklamerna i svensk tv-historia.

Underbara reklamen

Reklamen handlar om att man kan vinna en heldag tillsammans med bjässen, och i filmen får man se exempel på hur det skulle kunna se ut. Det hela inleds med att en karaktär åt det lite nördigare hållet kaxar med ett gäng mopedister, som direkt hotar med stryk. Då, från ingenstans, dyker Samuelsson upp till undsättning och moppegänget får bara snabba vända och gå åt ett annat håll.

Foto: Youtube

I filmen fortsätter sedan heldagen med att Samuelsson demonstrerar hur bra han är på att vika sönder saker, som till exempel en stekpanna, och just i det här exemplet så kanske faktiskt Samuelsson gjorde mer skada än nytta… Men det är omöjligt att inte dra på smilbanden åt hans charmiga framträdande!

Se klippet här:

LÄS MER: När SHL-profilen smet till toaletten på fystestet – och svarade Wikegård med svenskt ”rekord”: ”Vansinnig”

Få våra nyhetsbrev!