När en lurvig Magnus Samuelsson låstes in i en bur(!) – och svarade med något som fick svenska folket att gapa

När en lurvig Magnus Samuelsson låstes in i en bur(!) – och svarade med något som fick svenska folket att gapa

Magnus Samuelsson gjorde braksuccé i Let’s Dance.
Och att säga att han avslutade med stil, hade varit en underdrift.
Titta här och njut när en riktig profil bjuder på en helfräck djungeldans(!).

Magnus Samuelsson slog igenom ordentligt genom diverse styrketävlingar och det enorma genombrottet kom då han 1998, som första svensk någonsin, tog hem titeln som hela världens starkaste man. Samuelsson var plötsligt en rejäl kändis, och det var med stor framgång och uppmärksamhet som folket följde hans fortsatta framgångar i särskilt Sverige, men även genom andra stora meriter utomlands.

Helfräcka dansen

Men strongman i all ära, det var först många år senare som Samuelsson slog igenom på allvar och blev riktigt folkkär ute i stugorna. Plötsligt dök bjässens ansikte upp i mängder av tv-sammanhang, som hyllade reklamfilmer och diverse serier. Och 2009 fick Samuelsson vara med i den fjärde säsongen av succéprogrammet Let’s Dance – och snacka om show.

Foto: Youtube

Det var kanske inte många som trodde att den urstarke Samuelsson skulle briljera i programmet, men ack så fel de fick. Från första avsnitt visade han vilken otrolig atlet han egentligen är, och han charmade sig raka vägen in i svenska folkets hjärtan. Samuelsson tog hem hela rubbet – och det går minst sagt att säga att han avslutade med stil.

Irvings bästa minne

I finalen bjöd han nämligen på någonting utöver det vanliga; en djungeldans, som inleddes med att han, utklädd som något slags lurvigt djur, låstes in i en bur. En vrålande Samuelsson släpptes sedan ut – och fick hela svenska folket att gapa av förvåning i en helfräck dans med sin danspartner i programmet.

Foto: Youtube

Några år senare utsåg Tony Irving, domare i programmet, sina allra bästa minnen från programmet – och hade då med Samuelssons djungeldans på listan.

– Det var en man som bjöd på sig själv. Världens starkaste man, Magnus Samuelsson, låste in sig själv i buren och blev en seriefigur som vi alla älskade, sa han.

Man måste bara älska Magnus Samuelsson, och hur han alltid bjuder på sig själv! DELA för att hylla en äkta ikon!

LÄS MER: När Gunde Svan avslöjade exakt hur mycket gröt han egentligen äter – och inte kunde hålla asgarvet borta

Få våra nyhetsbrev!