Magnus Samuelssons otroliga avslöjande – om hemliga detaljen i garderoben(!): ”Det är väldigt lågt…”

Magnus Samuelsson blev känd som världens starkaste man.
Nu avslöjar han exakt hur stora kläder det behövs för att få in sina väldiga biceps.
– Det är väldigt låga odds på att man kan kliva in i en klädaffär och hitta något som passar, har han sagt i en intervju med Sveriges Radio.

Han är sannerligen en av Sveriges främsta idrottsmän genom tiderna och bokstavligen talat den allra största. Hela nio gånger har kraftpaketet Magnus Samuelsson vunnit titeln ”Sveriges starkaste man” och 1998 gick han även hela vägen och blev som första svensk i historien ”Världens starkaste man”.

Samuelssons ord

Bjässen blev en världskändis på 90-talet med smeknamnet ”The Giant Swede” och var år efter år ett fruktat namn i strongman-tävlingarna. Muskelbyggaren från Tidersrum har efter karriären även tävlat i populära ”Let’s Dance” där han med sin väldiga kropp faktiskt gick och vann hela dansprogrammet.

Magnus Samuelsson
091128 Ridsport, Stockholm International Horse Show: Magnus Samuelsson var prisutdelare. © Bildbyrån – 42864

I samband med TV4-programmet 2009 fick Samuelsson även göra en ganska annorlunda intervju med Sveriges Radio. Där planen var att han skulle få tre frågor som han aldrig fått förut.

Sina stora kläder

Där den sista frågan om när han senast använde nål och tråd bjöd på ett otroligt avslöjande från muskelmannens garderob.
– Det var nog när jag gick i klass 9D… Eller förresten, jag sydde fast märkena i lumpen. Det var nog sista gången jag sydde, säger han i intervjun.
– Just sy har jag aldrig varit bra på, jag har inte haft något intresse heller. Jag lagar gärna mat och städar motvilligt, jag gör vad jag kan in i huset. Men nål och tråd är inget…

Magnus Samuelsson
Magnus Samuelsson. FOTO: Pinterest.

Sedan kommer den otroliga detaljen när intervjuaren frågar om vad han faktiskt har för storlek i sina kläder. Närmare bestämt hur många ”X” hamnar framför ”L” i storleksordningen.
– Det beror på vad det är. Med amerikanska storlekar så kan det räcka med tre, men ibland kan det behövas fyra och även fem med. Men framförallt fyra, erkänner Samuelsson för SR.

XXXXXL hittar man verkligen inte ofta i butiker och Samuelsson har också stora problem när han handlar kläder med sina 200 centimeter och 150 kilogram.
– Det finns vissa affärer i Sverige som man kan beställa kläder ifrån och i speciellt USA finns det större kläder. Men det är väldigt låga odds på att man kan kliva in i en klädaffär och hitta något som passar, säger han i intervjun.

Gillar du också legendaren Magnus Samuelsson? Dela artikeln och visa det!

LÄS MER: Magnus Samuelsson avslöjar hur han blev starkast i världen – efter mormors(!) genidrag: ”Märkligt…”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!