Jättetragedin: Sporten i stor sorg efter hemska beskedet – 23-åringen har hittats död

Det var för en vecka sedan som Karen Hervey rapporterades försvunnen.
Nu har unga jockeyn hittats död i en bränd bil, rapporterar Daily Mail.
Hon blev bara 23 år gammal.

Hästsporten är i stor sorg efter det hemska beskedet om unga Karen Hervey. För en vecka sedan rapporterade mexikanska medier att jockeyn och hennes vän Lorenzo Rios var spårlöst försvunna.

Hittats död

Båda ska ha försvunnit på väg till Rios pappas begravning och efter det har ingen hört någonting från paret. Men nu har det fruktansvärda beskedet kommit som skakar om galoppvärlden.

Karen Hervey
Karen Hervey. FOTO: Twitter.

Engelska tidningen Daily Mail rapporterar att båda två hittats döda i en bil i närheten av mexikanska staden Guanajuato. Enligt polisens rapporter ska bilen ha hittats helt bränd, vilket försvårat för polisen att första identifiera kropparna.

Blev 23 år

En av kropparna ska ha hittats i förarsätet och den andra har hittats i bagageutrymmet meddelar den mexikanska polisen till engelska tidningen. Karen Hervey blev bara 23 år gammal och sörjs nu stort inom hästsporten.

Karen Hervey. FOTO: Twitter.

Hervey tävlade som jockey och både hon och Lorenzo Rios hade ett stort intresse för galopp. De delade även ett gemensamt intresse för mexikansk rodeo, rapporterar Daily Mail.

Polis utreder

Rios pappa, som nyligen begravdes, var även han ett stort namn inom hästsport och var en framgångsrik hästuppfödare. Mexikansk polis utreder just nu vad som faktiskt har hänt och om brott föreligger dödsorsaken för Karen och Lorenzo.

Den mexikanska staden Guanajuato är känd för sin utbredda kriminalitet. Staden är en av Mexikos dödligaste med över 3 800 dödsfall hittills det här året, enligt den engelska tidningen.

LÄS MER: Stora sorgen: Svenske ikonen har gått bort – blev 77 år gammal: ”Jättejobbigt”

Exit mobile version