Hela Idrottsgalan bara gapar när Kalle Moraeus bjuder på tidernas mest oväntade uppvisning: ”Älskar det”

Idrottsgalan har bjudit på många humorklassiker genom åren.
Men här kommer nog den mest oväntade i galans historia.
När självaste Kalle Moraeus överraskade alla med en otrolig uppvisning.

Vi har fått se Robert Gustafsson, Johan Rheborg, Henrik Schyffert, Johan Glans och många mer ta sig an den stora utmaningen att få sportmänniskor att skratta under den årliga Idrottsgalan. Några har gjort det väldigt bra och bjudit på minnesvärda framträdanden men de allra flesta har ändå misslyckats.

Moraeus show

Idrottsgalan brukar vara en ganska grå och stel tillställning i vanliga fall. Men annat var det 2014 när självaste Kalle Moraeus av alla bjöd upp till stor underhållning på det mest oväntade sättet, se videon här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Thomas Ravelli, Idrottsgalan
Thomas Ravelli kan bara gapa på Idrottsgalan 2014. FOTO: Youtube

Det börjar med att programledaren Rickard Olsson intervjuar Thomas Ravelli som då är aktuell som en av deltagarna i SVT-programmet ”Mästarnas Mästare”. Men sedan förändras allt till en ren uppvisning av Moraeus som plötsligt tar över hela Idrottsgalan.
– Jag hade en lång och gedigen karriär som idrottsman innan musiken räddade mig från idrotten till slut. Det har ju varit ganska mycket tjat om att jag ska vara med i Mästarnas mästare så till slut kapitulerade jag och tackade ja, säger han i direktsändningen.

LÄS MER: Thomas Wassbergs hemliga kupp i Mästarnas Mästare – avslöjar nu sanningen 15 år senare

”Älskar det här”

Därefter får vi se exklusiva bilder från Kalle Moraeus bejublade medverkan i Mästarnas mästare och hans alldeles egna minnesvideo är något av det konstigaste vi sett på länge. Först bara gapar alla på Idrottsgalan och sedan övergår det snabbt till stora skrattsalvor, se videon här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Idrottsgalan, Kalle Moraeus
Kalle Moraeus bjuder på stor underhållning under Idrottsgalan 2014. FOTO: Youtube

Den här sidan av den gode Kalle Moraeus trodde vi aldrig att vi skulle få och det är verkligen rent humorguld som SVT bjuder på här.
”Hahaha, fy fan vad jag älskar det här klippet! 2014 har knappt startat och redan nu så känns det här klippet som ett av de roligaste i år”, skriver en användare på Youtube.

Fick det här också dig att skratta? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Den gången fyra män reste på sig och sedan ägde Idrottsgalan fullständigt

Se videon: