Här tröttnar tv-profilerna på karantän – ger sig istället ut på stan och skapar jättedrama: ”Uuueeeäääyyyiii”

Det är tuffa tider för alla som älskar sport.
Då agerade Niklas Holmgren och drog ut på stan för att kommentera… ALLT.
Med sig hade han Glenn Strömberg – och de båda bjöd på tidernas bästa referat.

Coronavirusets massiva spridning har fått idrott världen över att ställas in. För alla vars liv förgylls av sport så är det blytunga tider – och samma gäller för alla som på något sätt jobbar med det.

Underbara referatet

En av alla som definitivt har det tråkigare just nu är Niklas Holmgren. Den folkkäre kommentatorn, vanligtvis på Viasat, tröttnade helt och tog därför med sig kollegan och expertkommentatorn Glenn Strömberg ut mitt i Stockholm med ett varsitt headset.

Foto: Skärmdump/Youtube

De båda är vana att kommentera stormatcher i Premier League och Champions League – men fick i klippet, som publicerats på Niklas Holmgrens Youtubekanal, nöja sig med ett kommentera hundrastare, pensionärer och motionärer i stället.

– TITTA! Han har tappat staven!, utbrister bland annat Holmgren när en äldre man passerar gatan med en krycka.

”Uuueeeäääyyyiii!”

I klippet får duon dessutom syn på barn som spelar en spontanmatch i fotboll – och då håller de inte tillbaka.

– Uuueeeäääyyyiii! Vad gör målvakten!? Släpper den rakt ut på det där sättet!? Vi ser ju ofta Ederson, eller Alisson, som spelar så där. Man får inte spela så i egna straffområdet, utbrister Strömberg när matchens första mål görs.

– Han släpper den rakt ut och så en rackarrökare i nät, tillägger Holmgren.

Foto: Skärmdump/Youtube

Klippet, som självklart görs med glimten i ögat, avslutas med att Glenn Strömberg pratar om krisen som världen befinner sig i.

– Det är tuffa tider, och vi får bara hoppas att det löser sig på ett fint sätt. Visst vill vi kommentera, men vi vill ju framför allt att det ska lösa sig, med alla de här problemen vi har just nu, säger han.

Se det underbara klippet här:

Dela för att hylla två av våra mest folkkära kommentatorer!