Här levererar trollgubben det mäktigaste padelslaget vi någonsin sett – publiken kan inte tro sina ögon

Här levererar trollgubben det mäktigaste padelslaget vi någonsin sett – publiken kan inte tro sina ögon

Alla verkar prata om padel nuförtiden.
Då bjuder vi på ett av de allra mäktigaste slagen som sporten sett.
När storstjärnan Agustin Tapia överraskade alla med den här jättefräckisen.

Sporten padel har verkligen exploderat senaste åren i Sverige. Nya banor och hallar byggs runt om i hela landet och alla verkar vilja haka på jättetrenden.

Stora stjärnan

Men även om många spelar sporten som en träningsform så är det få som har särskilt bra koll på padelvärlden. En av de stora stjärnorna heter Agustin Tapia och är 21 år gammal.

Agustin Tapia, padel
Agustin Tapia glänser på padelbanan. FOTO: Youtube.

Han slog igenom som 18-åring och har varit med i världstoppen sedan dess. Tapia är en väldigt sevärd spelare som alltid bjuder på det extra och har kommit med ett och annat konstslag genom åren.

Mäktigt slag

Det finns ett drömslag som verkligen sticker ut från uruguayanens karriär. En jättefräckis som vi vågar lova är ett av de mäktigaste slagen i sportens historia faktiskt, se själva här nedanför.

Agustin Tapia, padel
Agustin Tapia glänser på padelbanan. FOTO: Youtube.

För det är verkligen inte helt lätt när Tapia är i ett pressat läge i hörnet. Men trollgubben plockar då fram det mest oväntade slaget för att lyckas få iväg bollen över nätet.

Publiken älskar det och ett gemensamt ”ooooooh” går genom hallen följt av stora applåder för Tapias mästerverk. Ni kan ju försöka själva få till det här slaget nästa gång ni spelar padel, så förstår ni exakt hur tekniskt svårt det är.

Spelar du också padel? Då måste du dela vidare det här slaget!

Se slaget:

LÄS MER: Komikerns klockrena skämt – som beskriver exakt varenda padelspelare i Sverige

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!