Komikerns klockrena skämt – som beskriver exakt varenda padelspelare i Sverige

Komikerns klockrena skämt – som beskriver exakt varenda padelspelare i Sverige

Padel har växt explosionsartat.
I mina kretsar är det det enda som folk pratar om.
Nu sätter komikern Simon Garshasebi ord på exakt hur det ligger till.

De senaste åren har padel blivit en jättegrej i världen och Sverige. Under våren och sommaren har det tagits till helt nya nivåer i vårt avlånga land, och i stort sett varenda padelbana som finns har varit helt fullbokad.

Växt enormt

Padel har helt enkelt blivit det som i stort sett alla pratar om. Och det tycks som att när man väl börjar spela så kan man inte sluta.

190901 Jonas Björkman och Simon Vasquez i herrarnas semifinal under padelmatchen i SM den 1 september 2019 i Helsingborg . Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Det enda kruxet som kan vara är att det lätt drar iväg med kostnaden. Det är inte gratis att boka banorna – och vill man spela flera gånger i veckan så sticker det snabbt iväg.

Klockrena skämtet

Detta har komikern Simon Garshasebi snappat upp – och i en video på Instagram fångar han verkligen klockrent hur det är för i stort sett varenda padelspelare ute i landet. I videon gör han en karaktär som bokstavligt talat är beroende av sporten, och som behöver låna pengar för att spela ännu mer.

Se själv – och håll med om att det är rejält träffande!

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!