Här gör "Tony Rickardsson" äntligen comeback – med den mest klockrena nyårs-hälsningen: "Jag är inte…"

Här gör ”Tony Rickardsson” äntligen comeback – med den mest klockrena nyårs-hälsningen: ”Jag är inte…”

Det nya året har precis börjat.
Och precis som Robert Gustafsson, utklädd till Tony Rickardsson, förutspådde fick vi fira in det med snö i stora delar av landet.
– Jag är inte bitter, säger han i en video på Facebook.

Det var längesen sen sist. Men nu har äntligen Robert Gustafsson plockat fram sin tokhärliga imitation av Tony Rickarsson. Det är väl knappast någon som har missat när den folkkäre komikern gjorde stor succé med att härma den legendariska dalmasen.

Dök plötsligt upp

Det var på Idrottsgalan 2003 som vi först fick stifta bekantskap med Gustafssons sköna tolkning av speedwayprofilen.

Mitt under en prisutdelning dök komikern upp på en motorcross och imiterade Tony Rickardsson som verkligen fick hela Globen att vika sig av skratt.

Foto: Facebook

Det var första gången han drog citatet som fastnade hos varenda svensk som var på plats, och för de som tittade på från tv-sofforna i stugorna.

”Jag är inte bitter”, avslutade Robert Gustafsson nästan varje monolog med och var verkligen höjdpunkten på hans imitation.

Komikern dök upp ytterligare ett par gånger på Idrottsgalan för att imitera Tony Rickardsson, och har sedan dess härmat legendaren flera gånger på Facebook.

Sköna nyårshälsningen

Men det var längesen vi fick se Gustafssons version av Rickardsson. Nu är han äntligen tillbaka för att skicka en nyårshälsning.

I en skrubb sitter han, givetvis med full speedway-utrustning på, och uppdaterar tittarna på allt från väderleken utan mellandagarna och nyår till att avsluta klippet med att ta en nubbe.

Foto: Facebook

Och självklart flödar klippet av de klassiska citaten vi alla minns från hans uppträdanden i Globen. Inte minst ”Jag är inte bitter”.

LÄS MER: Här gör ”Tony Rickardsson” efterlängtad comeback – med oväntat utspel om coronaviruset: ”Sluta gnälla…”

Få våra nyhetsbrev!