Här förvandlar han gladiatorerna till rena koner i det snabbaste gatloppet någonsin

Fyra muskulösa gladiatorer hade radat upp sig.
Sedan blåste utmanaren Besnik förbi alla på bara 8 sekunder.
Det här måste vara det snabbaste gatloppet någonsin i ”Gladiatorerna”.

Vi har sett många utmanare försöka genom åren men det är verkligen inte lätt att ta sig i mål på det klassiska gatloppet i ”Gladiatorerna”. Paradgrenen i TV4:s succéprogram har fått många att vackla och gladiatorerna är alltid oerhört taggade på att stoppa utmanarna och samtidigt få chansen till lite extra tjuvslag.

Gladiatorerna blev koner

Men då och då kommer det utmanare som verkligen är något utöver det vanliga och sätter de kaxiga gladiatorerna på plats. En av de utmanarna är Besnik Shala från säsongen 2014 som överraskade alla i gatloppet.

Gladiatorerna, TV4
Besnik Shala, Gladiatorerna. FOTO: Youtube

Fyra av de allra skickligaste gladiatorerna med Hero längst fram och Plexus längst bak hade radat upp sig. Men det struntade Besnik helt i och såg bara fyra koner framför sig.

Snabbaste gatloppet någonsin

Besnik tog sats och blåste fullständigt förbi kvartetten av gladiatorer i ett ruskigt högt tempo på vägen mot mål. Och på bara åtta ynka sekunder hade han lurat muskelknuttarna så det bara sjöng om det.

Gladiatorerna, TV4
Besnik Shala, Gladiatorerna. FOTO: Youtube

Det här måste nog vara det allra snabbaste gatloppet i programmet Gladiatorernas historia. Kolla in överkörningen här nedanför och lyssna bara på hur lyrisk expertkommentatorn Niklas Wikegård är över den rekordsnabbe utmanaren.
– Det här är ett enormt imponerande gatlopp, säger Wikegård i sändningen.

Se rekordsnabba gatloppet här:

Dela artikeln om du också blev rejält imponerad av det här!

LÄS MER: Här gör utmanaren SLARVSYLTA av gladiatorerna i det sjukaste gatloppet någonsin