Här bjuder han på tidernas mest otroliga biljardstöt – som chockar motståndaren: ”Vad är det som händer!?”

Biljard är för jäkla kul att spela.
Oavsett om man är bra eller inte.
Nu har vi hittat sportens absolut mest spektakulära stöt genom tiderna.

Det är väl inte så svårt att få ned en boll i ett hål med hjälp av en annan boll och en jättelång pinne? Det låter ju verkligen busenkelt.

Spela biljard

Men biljard är så mycket svårare än man tror och det är verkligen stor skillnad mot att spela själv jämfört med världseliten. Det kan ibland kännas som två helt olika sporter.

Biljard, snooker
Otroliga stöten. FOTO: Youtube.

Ändå är biljard en riktigt rolig sport för alla. Oavsett hur bra man är så kan de flesta ändå lyckas få ned bollarna i hålen även om det kan se rätt roligt ut när man spelar med sina kompisar.

Otrolig stöt

Stora skrattscener blev det också när proffset Stephen Maguire bjöd på stor show i snooker i en video som helt enkelt går under namnet ”Den mest spektakulära stöten i historien av snooker” och som har 4,5 miljoner visningar på Youtube. Och det är verkligen något i hästväg det här, se själva här nedanför.

Biljard, snooker
Motståndaren chockad. FOTO: Youtube.

Det är också väldigt svårt att förklara vad som egentligen händer här? Bollarna lever verkligen sina helt egna liv och reaktionerna är otroliga.

Motståndaren fattar absolut ingenting och sitter bara och gapar åt det häpnadsväckande som hänt. Medan domaren inte ens kan hålla sig för skratt samtidigt som publiken är lika chockade.
– Vad är det som händer!?, utbrister kommentatorerna.
– Det är den mest otroliga stöten någonsin!

Men det tråkigaste är ju att även den vita bollen letar sig ned i en ficka på det mest märkliga sättet så stöten blir ju helt förgäves för Maguire. Tyvärr.

Se stöten:

LÄS MER: Här levererar trollgubben det mäktigaste padelslaget vi någonsin sett – publiken kan inte tro sina ögon

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!