Här återförenas legendariska duon Arne Hegerfors och Ankan Parmström – och bjuder på galen underhållning

Arne Hegerfors och Anders ”Ankan” Parmström är ett av Sveriges mest ikoniska radarpar.
Genom åren har de båda legendarerna följts åt, främst som kommentatorer.
Men det finns också stunder som dessa, där de båda bjudit på en annan form av underhållning.
Se klippet längst ner i artikeln.

Det legendariska radarparet Arne Hegerfors och Anders ”Ankan” Parmström har gått igenom en hel del tillsammans. De båda inledde sitt mångåriga samarbete genom att kommentera Canada Cup 1984, där Hegerfors då var ankare på tv-sporten.

Ikoniska duon

På Sveriges Television var duon också värdar för Hockeykväll, och hade samma uppdrag även på C More från och med 2004. Ett återkommande tema var då det så kallade ”Arnes klassiker” där Hegerfors och Parmström diskuterade och gick igenom olika idrottsminnen. De hann även med att vara kommentatorer till tv-spelet NHL 06.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Ankan Parmström & Arne Hegerfors
230116 Anders Parmström och Arne Hegerfors under Idrottsgalan den 16 januari 2023 i Stockholm. Foto: Emma Wallskog / BILDBYRÅN / COP 320 / JL0334

Tillsammans arbetade radarparet på tv i 30 år, och efter det att tv-samarbetet avslutades har de båda fortsatt hålla kontakten. Och det är alltid lika fint att se när de båda återförenas. Ett av dessa tillfällen ägde rum i underhållningsprogrammet ”Helt magiskt” under 2011, som var ett program som gick ut på att trollkarlar samarbetade med varsin känd person i tre olika trick.

LÄS MER: Folkkäre Arne Hegerfors avslöjar sitt stora favoritlag i fotboll – samt favoritspelare: ”Alltid varit speciellt”

Bjuder på show

Tillsammans med magikern Michael Halvarson deltog Arne Hegerfors i ett av tricken, och lyckades med att ”lura brallorna” av kollegan Parmström. Tricket som sådant går ut på att ”Ankan” ska gissa under vilken kupa som Hegerfors befinner sig. Hur det går? Se och döm själva.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Arne Hegerfors & Ankan Parmström
Skärmdump/Youtube

”Ankan” lyckas dock, till slut, lura magikern genom att helt oväntat dyka upp under en av kuporna. Även programledaren och profilen Ola Wenström dyker upp som gubben i lådan under slutskedet av klippet.

LÄS MER: När komiske geniet Robert Gustafsson och sportikonen Arne Hegerfors bjöd på stor humor – mitt i fikapausen(!)

Se klippet: