Björn Borg avslöjar nu varför vi aldrig kommer att se honom på TV igen – bortsett från ett enda undantag

Björn Borg avslöjar nu varför vi aldrig kommer att se honom på TV igen – bortsett från ett enda undantag

Vi har genom åren vant oss vid att se kändis efter kändis i olika underhållningsprogram.
Men det är inget som lockar Björn Borg – trots att han fått miljonerbjudanden.
– Aldrig i livet, säger han till Epoch Times.

Tennislegendaren Björn Borg är en av Sveriges främsta idrottsutövare genom tiderna. Han är, efter sin succéartade karriär, van vid att vara i rampljuset och att stå i centrum. Men någon tv-stjärna planerar han inte att bli.

”Aldrig i livet”

66-åringen är, till skillnad från många andra idrottare, inte särskilt sugen på att ställa upp i underhållningsprogram så som till exempel Let’s Dance.
– Haha, aldrig i livet. Jag menar självklart inte att det skulle vara något konstigt med att ställa upp där, i Mästarnas mästare eller liknande program. Men det är inget för mig, säger han till Epoch Times.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Borg har dock nyligen synts till i rutan tillsammans med sonen Leo Borg, där det gjordes reklam för snabbmatskedjan Sibylla.
– Reklamgrejer är sådant jag normalt tackar nej till. Men nu frågade Sibylla om jag ville göra något ihop med Leo och då var det självklart att säga ja. Det blev en rolig grej ihop med honom. Dessutom är det ett företag som jag växt upp med och som jag gillar. Fast alla omtagningar under inspelningsdagen gjorde att det kanske blev väl många burgare då, säger Borg med ett skratt.

LÄS MER: Bianca Salmings första ord efter Börjes begravning: ”Det var hemskt, men precis som pappa velat ha det”

Erbjudits miljoner

Men mer än så lär det inte bli inom tv-industrin, detta trots att han erbjudits miljonbelopp för att medverka i program.
– Ja, men pengar kan inte vara avgörande för valen vi gör. De ska göras efter hur vi vill att vår tillvaro ska vara, menar Borg.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Björn Borg vann under sin karriär elva grand slam-titlar, och hans son Leo rankas idag som världens 506:e bäste tennisspelare.

LÄS MER: Stig Salmings första ord efter Börjes begravning – öppnar upp om stora sorgen: ”Nu är jag ensam kvar”