Bilderna på Mike Tyson, 53, får en hel värld att tappa hakan – har tappat 63(!) kilo på två år

Mike Tyson vill göra comeback.
Och han ser ut att ha kroppen för det.
Legendaren har tappat 63(!) kilo på två år – och bilderna på förvandlingen får en hel värld att tappa hakan.

Mike Tyson, 53, är en av boxningens allra största. Han vann otaliga världsmästerskap – de allra flesta via knockouts – och anses fortfarande den kanske bästa sporten har sett.

Vägde 172 kg

Men han har även varit rejält skandalomsusad, både innan och efter pensioneringen. Efter karriären har Tyson snarare gjort sig känd som en partyprisse, och han har vid flera tillfällen pratat öppet om sin regelbundna konsumtion av marijuana och kokain – ofta i kombination med alkohol.

Foto: Skärmdump/Twitter

För bara två år sedan var Tyson långt ifrån toppskick fysiskt sätt. Han ska när han vägt som mest varit uppe i 172 kilo, men nu är verkligheten en annan.

Otroliga förvandlingen

På bara två år har Tyson genomgått en sensationell kroppslig förvandling – och väger nu, i jakten på en osannolik comeback inom boxningen, ”endast” 109 kilo. På sociala medier har bilder på Tysons förvandling spridits som en löpeld, och alla är lika förvånade.

Foto: Skärmdump/Twitter

Mike Tysons tränare har sagt att boxningslegendaren nu ”har samma rapphet och kraft som en 21-åring”, och han siktar alltså på comeback redan det här året. När man ser bilderna på 53-åringen är det lätt att förstå varför.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!