Bianca Salming avslöjar nu sanningen efter Zlatans oväntade attack mot pappa Börje: ”Det var därför”

Det blev ett rejäl ordbråk mellan Zlatan Ibrahimovic och Börje Salming.
Dottern Bianca Salming blev också inblandad när hon la ut en skämtsam bild.
– Det var därför jag la ut den, säger hon nu och avslöjar anledningen i en intervju med SportExpressen.

För lite drygt en månad sedan gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback i svenska landslaget igen. Under den efterlängtade landslagssamlingen passade han även på att dela ut en verbal snyting till hockeylegendaren Börje Salming oväntat nog.

Zlatans påhopp

Salming tyckte inte om att Zlatan gestikulerade så mycket på planen och ”Ibra” svarade med en syrlig gliring på presskonferensen efter matchen mot Kosovo.
– Jag hörde att Salming sa någonting, öppnade munnen om att jag gestikulerar på planen och det. Men om du inte känner personen ska du inte öppna munnen. Om du får en puck i huvudet betyder det inte att du gör rätt hela tiden. Så han ska sköta sitt, jag sköter mitt, sa anfallsstjärnan då.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210501 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A between Milan and Benevento on May 1, 2021 in Milano. Photo: Nicolo’ Campo / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0003

Under ordbråket valde även Börjes dotter Bianca Salming att ge sig in i handlingen och publicerade en skämtsam bild på Instagram. Fotot är på Zlatans parfymer med följande text till:
”Får jag ens ha de här hemma nu?”

Salming avslöjar

Mer än en månad senare berättar Bianca att bilden mest var på skoj och att inom familjen har man mest roats av ordbråket med Zlatan. Där pappa Börje inte alls varit långsint efter Zlatans ord.

Bianca Salming, friidrott
190228 Bianca Salming of Sweden poses for a portrait during a press event ahead of the European Athletics Indoor Championships on February 28, 2019 in Glasgow. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170300

Tvärtom tar han det hela med en klackspark.
– Pappa har ju också haft en skämtsam ton och sa ”men gud, vad de håller på”. Men han har ju aldrig haft någon prestige av att han behöver bevisa att han har rätt eller behöver vara så himla macho. Utan han var ju direkt liksom ”nej men jag gillar ju Zlatan”. Så vi har bara skämtat och tyckt att det var en rolig grej. Det var därför jag la upp det också, säger hon i en intervju med SportExpressen.

För närvarande gör Bianca Salming allt för att nå det stora målet i år som är sommar-OS 2021 i Tokyo. Hon har bara några få tävlingstillfällen kvar för att nå OS-kvalgränsen men 22-åringen har högt självförtroende.
– Det är ju hur kul som helst. Jag tänkte på det i går att jag faktiskt har chansen att vara med på OS. Det är klart att man vill ta den chansen då. Så har jag känt ända sedan jag var liten, att jag vill prestera liksom. Jag vill ju vara i de stora sammanhangen. Så det känns inte mer än rätt, säger hon till kvällstidningen.

Vad tycker du om det här? Dela artikeln och ge din åsikt!

Biancas bild:

Zlatan Ibrahimovic, Bianca Salming
Bianca Salmings bild. FOTO: Instagram.

LÄS MER: Kontroversiella OS-giganten har gått bort – blev anklagad för fusk under hela karriären

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!