Barnen kan inte tro sina ögon när gamlingen får en innebandyklubba och förvandlas till äkta trollgubbe

Innebandy handlar mycket om snabba handleder.
Något som han inte direkt tror att den här trollgubben besitter.
Men vänta bara till det avslöjas vem han egentligen är…

Withrow Academy är ett mycket fint initiativ i Nordamerika. Där ambitionen är att lära barnen vikten av vänskap, ledarskap och lagsammanhållning samtidigt som man idrottar och rör på sig.

Gubbshowen

Nyligen fick barnen i Withrow Academy en rejäl överraskning när en gammal gubbe plötsligt dök upp på en av deras innebandyträningar. De små idrottarna hade nog inte alltför höga förväntningar av gubben som iklädd mjukisbyxor och en långtröja inte såg ut att vara någon särskild bolltalang.

Pavel Barber, innebandy
”Gubben” har stor innebandyshow inför barnen. FOTO: Instagram.

Men man ska inte låta sig luras av utseende och bli förblindad av sina egna fördomar. För när gubben får en innebandyklubba i händerna så blir det verkligen åka av på parkettgolvet.

Lurar barnen

Senioren visar upp otroliga handleder när han skickar barnen i sidled och ibland på rejäla snurrturer. Det blir en hel del zorrofinter och vackra dragningar när gubben bjuder på sällan skådad show.

Pavel Barber, innebandy
”Gubben” har stor innebandyshow inför barnen. FOTO: Instagram.

Det är också en rejäl blåsning som barnen åker på när det visar sig att gubben i själva verket är den ökände trollgubben Pavel Barber som har tagit på sig en mask. Kanadensaren Barber är en gammal hockeyspelare som nu är enormt känd i sociala medier för sina makalösa finter och dribblingar.

Så fint av honom att ge barnen ett minne för livet med den här innebandyshowen. Och de har nog lärt sig en och annan ny fint efter uppvisningen.

Man måste ju bara älska den här sköna ”gubben”. Dela artikeln om du håller med!

LÄS MER: Alla skrattar åt 70-årige gubben men kolla när han får en klubba i handen och bjuder på mäktigaste showen

Se videon: