Alla skrattar åt 70-årige gubben men kolla när han får en klubba i handen och bjuder på mäktigaste showen

Ett gäng street hockey-spelare tyckte synd om den gamla gubben som stod ensam med sin hund.
Så de frågade honom om han ville vara med och spela.
Sedan blev hela högen upprullade i mäktigaste showen.

Att spela street hockey är väldigt populärt världen över men kanske speciellt i Kanada och USA. I det här klippet är en match i full gång mellan två lag.

Gubben vill lira

Efter en stund dyker det upp en gamling som står bredvid planen med en innebandyklubba. Någon tycker synd om farbrorn och föreslår att passa en boll till honom.

Pavel Barber, gubbe
Pavel Barber som gubbe. FOTO: Youtube.

Sedan frågar de om gubben vill vara med och spela. De har lite svårt att hålla sig för skratt. Man ser att de tänker: ”Hur ska den där gubben kunna hänga med i vårt tempo och spela?”.

En rejäl show

Till en början håller han en låg profil men efter en stund tar han tag i bollen och bjuder på en rejäl show. Han lurar alla och gör mål efter mål på de mest spektakulära sätten.

Motspelarna kan inte tro att det är sant. Hur kan en gammal gubbe i 70-årsåldern vara så duktig?

Stjärna utklädd

Men i själva verket är det ingen gubbe utan dribblingsspecialisten tillika Youtube- och Instagram-stjärnan Pavel Barber, som ville ge dem en rejäl blåsning. Utklädd med mask och mycket smink var han helt omöjlig att känna igen.

Pavel Barber, gubbe
Pavel Barber som gubbe. FOTO: Youtube.

Barber har över 230 000 följare på sin Youtube-kanal som han skapade för sju år sedan. Där delar han med sig av många tricks med klubban.

650 000 följare

Han visar upp en helt otrolig teknik, både med hockeyklubba och puck och med innebandyklubba och boll. Pavel har även över 650 000 följare på Instagram, där han mest lägger upp filmklipp med highlights på snygga dragningar från NHL.

Barber, som har varit instruktör på Wayne Gretzkys årliga hockeyskola, spelade hockey själv upp i junioråldern då han tvingades lägga av på grund av skador. Han har även spelat VM i innebandy för Kanada.

I klippet som har 4,3 miljoner visningar ser man hur imponerade alla blir av ”70-årige gubben” och de får helt klart en upplevelse de sent kommer att glömma.

Gillar du det här? Dela artikeln för att visa dina vänner!

Se videon:

LÄS MER: Gamla gubben åker på lädret – och bjuder kidsen på skönaste blåsningen

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!