Här är helgens tre bästa spel i sportvärlden

Ännu en fullmatad sporthelg är här igen. Vi ger er de tre bästa spelen i helgen. Lycka till!

Storligorna runt om i världen har fått upp farten på allvar så här i oktober och även världens bästa hockeyliga, NHL, är inne i matchtempo nu. Därför är det en ren njutning när helgen kommer för alla sportälskare. Och framförallt för alla spelälskare då det kryllar av intressanta odds till helgens matcher.

För att hjälpa er i vimlet har vi valt ut helgens tre bästa spel att fundera lite extra på.

Juventus – Napoli 1

Regerande mästarna, sedan ett par år tillbaka, Juventus har öppnat ligaspelet exemplariskt med 8 segrar och 21-7 i målskillnad efter 10 matcher. Lägg därtill att man har full pott på hemmaplan med fem segrar på fem hemmamatcher samtidigt som Napoli sladdat på bortaplan. Ett riktigt fint odds för vad som väntas bli en säker hemmaseger för Juventus. Skyttekungen Gonzalo Higuain vill nog också glänsa mot sitt gamla lag.

Expekt: 1,85
Betsson:  1,85
Unibet: 1,84

Detroit Red Wings – Boston Bruins 1

Den här klassiska duellen i NHL ser ut att sluta på endast ett sätt. Nämligen med ännu en seger för Detroit hemma i Joe Louis Arena. Red Wings har fått en strålande säsongsinledning och är upp i imponerande sex raka segrar. I helgen väntar ett blekt Boston Bruins som sladdar i Eastern Conference efter bara tre segrar på de sju första matcherna. Oddsen för hemmaseger ser riktigt gynnsamt ut.

Expekt: 2,10
Betsson: 2,09
Unibet: 2,10

Southampton – Chelsea 2

Chelsea är tillbaka i gammal god form i Premier League. I de tre senaste ligamatcherna hade Londongänget radat upp tre raka segrar med sammanlagt 9-0 och där 4-0-överkörningen mot Manchester United förra helgen väger allra tyngst. Nu ställs man mot svårslagna Southampton som inte förlorat sedan början av september, men oddset på bortavinst lockar alldeles för mycket för att inte tro på formtoppade Chelsea.

Expekt: 2,40
Betsson: 2,45
Unibet: 2,40

LÄS MER: Här gör NHL-motståndarna upp med nävarna – men inte alls som du tror.

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.