08-rivalerna har kniven mot strupen inför årets första hatmöte – då lockar ett superodds

Årets hetaste match är här!
På söndag är det dags för ärkefienderna AIK och Djurgården att göra upp i en måstematch för båda lagen.
Hos Snabbare.com finns de allra bästa oddsen på 08-derbyt – där ett högintressant odds lockar mest.

Dagen är kommen för årets hetaste match i svensk fotboll. Det är dags för 20-talets första drabbning mellan värsta rivalerna AIK och Djurgården och den här gången betyder derbyt mer än någonsin.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

För det är en måstematch för båda ärkerivalerna. Där ett underpresterande AIK har fått en tidig krisstämpel och regerande mästarlaget Djurgården har mycket mer att bevisa än vad man gjort hittills.

De är favoriter

Efter de tio första omgångarna har Gnaget bara vunnit tre matcher och kommer närmast från en katastrofal 0-4-förlust mot Häcken. DIF är bara två poäng bättre än sin antagonist men har samtidigt bara gjort ett mål på sina tre senaste matcher.

Det här kommer att bli ett rent krig under 90 minuter och båda lagen måste faktiskt vinna för att kunna styra upp säsongen. Den här gången betyder 08-derbyt så mycket mer än bara prestige och tre poäng – och spelarna kommer att göra allt på söndag.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama matcher live direkt på sajten – perfekt för att följa all drama!

Djurgården går in i den glödheta matchen som knappa favoriter men här har vi hittat ett mycket intressant odds på Snabbare.com. Som kan ge rejäl utbetalning för de som tror på AIK-vinst.

Ett superodds

För det är ändå siffrorna som talar för AIK i derbyt. Djurgården har faktiskt inte besegrat sin tvillingklubb i seriespel sedan 19 september 2011, alltså hela nio år utan en derbyseger.

AIK vann dessutom båda derbyna förra året utan att släppa in ett enda mål. En rak etta på det svartgula hemmalaget ger i skrivande stund så mycket som 3,05 gånger pengarna och det var länge sedan en AIK-seger stod så högt inför ett derby mot Djurgården.

Extra intressant är också att senaste gången Gnaget släppte in fyra mål (mot Norrköping) så gick man in och vann derbyt mot Hammarby direkt efter. På Snabbare.com finns det även ett klockrent välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Hur tror du att matchen slutar? Klicka på länken för att hitta de allra bästa oddsen på Snabbare.com!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!