Victor Öhling Norbergs fina ord till flickvännen Anna Holmlund inför parets stora kväll

På måndag väntar ett mycket speciellt besök på Idrottsgalan.
Då kommer Victor Öhling Norberg tillsammans med flickvännen Anna Holmlund.
– Det ska bli roligt att gå med Anna. Jag tror vi kommer ha skitkul, säger Öhling Norberg till Sportbladet.

Mitt i den hektiska OS-uppladdningen tar skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg en paus för att flyga till Stockholm för en mycket speciell kväll. Då ska han arm i arm göra entré på Idrottsgalans röda matta tillsammans med flickvännen Anna Holmlund.

Det kommer att bli en stor kväll med enorma känslor. Både för paret och hela idrotts-Sverige som ska hylla Holmlund på det allra värdigaste sättet.
– Det känns jättekul. Jag har inte varit på Idrottsgalan tidigare, det har alltid varit tävlingar emellan, så det ska bli fantastiskt roligt och det ska bli kul att gå med Anna. Jag tror vi kommer ha skitkul, säger VÖN i en intervju med Sportbladet.

”Jag känner Anna och vet hur hon blir”

Öhling Norberg är även fullt medveten att det kommer att bli mycket på fokus på Anna och att många kommer att vilja prata med henne under kvällen. Men han har en bra plan för att inte flickvännen ska bli uppstressad av all uppmärksamhet.
– Det är klart att många kommer rycka i henne och prata med henne men blir det för mycket kommer jag ta många av frågorna. Jag känner Anna och vi vet hur hon blir när hon blir för trött. Man får hålla koll på det. Blir det för mycket får man gå ut en sväng och ta lite luft eller bara chilla lite så det blir bra. Det kommer bli skitkul tror jag, säger han till Sportbladet.

På måndag kväll äger Idrottsgalan rum i Globen där Sveriges allra främsta idrottare ska prisas och hyllas för sina enorma prestationer under året 2017.

Dela artikeln för att stötta Anna Holmlund och Victor Öhling Norberg!

LÄS MER: Allt du behöver veta om OS 2018 i Pyeongchang!

Anna Holmlunds ord som får familjen att skratta: ”Underbart att höra Anna skratta”