Stina Nilsson avslöjar nu förklaringen till den oväntade detaljen i sitt nya hus: ”Det är många som frågat”

Hon laddar för ny säsong som skidskytt.
Men samtidigt har en bild från hennes nybyggda hus väckt uppmärksamhet i sociala medier.
– Jag trivs jättebra i huset, säger hon i en intervju med SportExpressen.

Den tuffa debutsäsongen i en helt ny sport är avklarad. Nu laddar Stina Nilsson inför den andra säsongen som skidskytt och där finns även en OS-dröm i vinter.

Nilssons hus

För det mesta är hon med skidskyttelandslaget och tränar i Östersund. Men hemma i Malung, Dalarna, har 27-åringen byggt sitt drömhus där hon också kan träna.

Stina Nilsson, skidskytte
210319 Stina Nilsson of Sweden ahead of the Women’s 7,5 km Sprint during the IBU Biathlon World Cup on March 19, 2021 in Östersund. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0084

Förra sommaren var egna huset färdigbyggt och där finns ett inbyggt hemmagym som Nilsson verkligen älskar.
– Jag trivs jättebra i huset. Det är jättelugnt och skönt att komma hem till emellan. För jag vet att jag behöver tillbringa många veckor i Östersund för att bli bättre på det jag vill bli bättre på. Då är det väldigt skönt när vi har semesterdagar att komma hem, landa och träna lite i hemmagymmet. Den rytmen passar mig väldigt bra, säger hon i en intervju med SportExpressen.

Oväntad detalj

Stina Nilsson har delat med sig av många bilder på sociala medier inifrån hemmagymmet och det är särskilt en detalj som väcker stor uppmärksamhet. På ena väggen breder sig en enorm tiger ut och fokus är på djurets intensiva ögon.
– Jag älskar den där bilden, den är så fantastisk! Den bilden är så tuff. När jag går in i det där gymmet vill jag bli motiverad, jag vill känna att det är skarpt läge och jag är här för att göra ett bra jobb. Och jag tycker verkligen den bilden symboliserar och får mig i rätt ”mood”, är jag helt slut på det där bandet så ska jag titta upp i de där ögonen och kunna pressa mig lite till, förklarar hon för kvällstidningen.

Stina Nilsson, skidskytte
Stina Nilsson i sitt eget gym. FOTO: Instagram.

Skidskytten har också fått många reaktioner på tigern i hemmagymmet och flera har varit nyfikna samt även hyllat bildvalet.
– Bara positivt! Det är många som skriver och frågar vad jag köpt den och vill ha lite inspiration till sina hemmagym. För hemmagym är ju jättepopulärt, speciellt nu under corona. Om jag inspirera andra till att göra ett hemmagym är det bara jättebra, man kanske inte behöver ha en stor tiger. Man kan ha en liten minitavla också som funkar bra, säger hon i intervjun.

Dela artikeln för att stötta Stina Nilsson inför den nya säsongen i skidskytte!

LÄS MER: Intressanta detaljen i Stina Nilssons namn – som hon absolut INTE vill prata om: ”Det är lite pinsamt…”

Få våra nyhetsbrev!