Sebastian Samuelssons glädjebesked med kärleken – berättar nu om stora steget: ”Mycket som ska köpas”

Sebastian Samuelsson har uppgraderat tillvaron med flickvännen Linnea. Paret har under sommaren tagit nästa steg tillsammans.
– Mycket som ska köpas, säger Samuelsson.

Sebastian Samuelsson firade stora framgångar förra säsongen. 25-åringen slutade på en tredjeplats i den totala världscupen och blev den första svensken på 29 (!) år att ta en pallplats i totalen.

Nya miljonköpet

I och med det belönades Sebastian Samuelsson med en stor summa pengar. Den har svensken nu bland annat investerat tillsammans med flickvännen och stora kärleken Linnea.

211128 Sebastian Samuelsson of Sweden celebrates after men’s 10 km sprint during the IBU Biathlon World Cup on November 28, 2021 in Östersund. Photo: Maxim Thore / BILDBYRÅN

25-åringen berättar nu att de har lämnat deras tidigare lägenhet och i stället flyttat in i en villa i Östersund.

– Vi trivs väldigt bra. Att kunna tända grillen en fin sommarkväll och ha plats för alla saker och kläder. Det är två stora fördelar, säger han till Sportbladet och fortsätter:

– Det är guldkranar överallt i huset. Nej just nu är det faktiskt mest silverkranar. Men det är mycket som måste köpas.

”Det måste man ha”

När de bodde tillsammans i lägenheten tvingades Sebastian Samuelsson ligga på vardagsrumsgolvet för att öva på sitt skytte. Men i och med det nya husköpet slipper svensken det.

– Ja nu har jag ett annat rum som jag kan gå in i och skjuta, jag blir mindre störd och stör mindre, säger Samuelsson.

220319 Sebastian Samuelsson of Sweden after competing in men’s 12,5 km biathlon pursuit during the IBU World Cup on March 19, 2022 in Oslo. Photo: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Men det nya hemmet är ännu inte helt i sin ordning. Sebastian Samuelsson har en lång lista över saker som behöver handlas för att den nya tillvaron ska bli komplett.

– Robotgräsklippare och grill måste man ha, sen får jag lägga band på mig själv.

LÄS MER: Ikonen Charlotte Kallas fina hyllning till Nils van der Poel: ”Jag såg hur stark han var”