Petter Northugs klockrena gliring till Calle Halfvarsson – efter svenskens intima avslöjande: "Tre månader utan känsel"

Petter Northugs klockrena gliring till Calle Halfvarsson – efter svenskens intima avslöjande: ”Tre månader utan känsel”

Calle Halfvarsson kom med ett privat erkännande efter herrarnas masstart.
Petter Northug kunde relatera.
– Välkommen till klubben, säger norrmannen till norska TV 2.

I helgen utspelade sig världscuppremiären i längdskidor i Ruka. För de svenska damerna blev det stor succé. Det blev en svensk vinnare i varje lopp, och totalt fem pallplatser för svenskorna.

Halfvarssons avslöjande

På herrsidan var det tuffare. I sprinten var det Edvin Anger som blev bästa svensk, med sin 19:e plats. På 10 kilometer klassiskt var det William Poromaa som var den starkaste blågula åkaren, när han körde in på en tiondeplats. Tätt efter sig hade Poromaa Calle Halfvarsson, som slutade elva.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Calle Halfvarsson, längdskidor, världscupen
231125 Calle Halfvarsson of Sweden competes in the Men’s Cross Country Skiing 10 km Classic Technique start during the FIS Cross-Country World Cup on November 25, 2023 in Ruka. Photo: Kalle Parkkinen / BILDBYRÅN / COP 211 / KP0053

Det var också Halfvarsson som var främste svensk i masstarten på 20 kilometer, när han placerade sig på 18:e plats. Efter loppet kom 34-åringen med ett väldigt privat erkännande.
– Jag mår sådär. Jag har förfrusit snorren. På riktigt. Fy fan, jag fick ligga där inne i tio minuter för att värma upp den. Det gör så jävla ont. Det är hemskt, avslöjade Halfvarsson för Expressen.

Northugs råd

Petter Northug, numera längdexpert i TV 2, känner igen sig i Halfvarssons pina.
– Först och främst, välkommen till klubben, för jag har själv upplevt det.
– Jag har suttit på presskonferenser här efter bra lopp och haft så ont där att… jag hade väl ett år här, och hade ingen känsla i min penis på tre månader efteråt. Jag hoppas att det går över snabbare för Calle än det gjorde för mig, säger Northug till TV 2.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Petter Northug, längdskidor, världscupen
Beitostølen 20231116. Petter Northug i forbindelse med den nasjonale sesongåpningen på Beitostølen. Foto: Geir Olsen / NTB

Den före detta längdskidåkaren har också ett råd att dela ut till Halfvarsson.
– Tricket är att ha vindskyddande kalsonger, tejpa den, och smörja in den med en sådan silikonsalva som jag hade. Det upptäckte jag året efter min situation, så det är mitt tips till Calle, säger Northug till den norska kanalen.

LÄS MER: Calle Halfvarssons helt privata avslöjande – på frågan alla ställt sig om honom: ”Är ingen snåljåp”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev