Nya bilden på Stina Nilsson som får svenskarna att jubla – visar upp stora lyckan med pojkvännen Emil Nykvist: ”Så himla fint”

Stina Nilsson laddar just nu för en helt sportsatsning.
I vinter ska 31-åringen för första gången tävla i långlopp.
Men innan dess visar hon nu upp den stora lyckan tillsammans med pojkvännen Emil Nykvist.

Det har varit en högst intressant idrottskarriär för Stina Nilsson. Hon slog igenom som en stortalang inom längdskidor och blev en av världens bästa sprintåkare.

Stinas karriär

Nilsson radade upp stora framgångar i spåren och vann både OS-och VM-guld. När hon sedan var på toppen av sin karriär som 27-åring så chockade hon alla vintern 2020.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
200422 Stina Nilsson under en träning i skidskytte den 22 April 2020 i Östersund. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / Cop 245

Genom att lämna längdskidåkningen helt och hållet för att byta sport till skidskytte istället. Det blev en tuffare än väntad förändring för Stina som fått kämpa rejält under sina fyra säsonger som skidskytt.

Nilssons lycka

Hon har fått utstå stor kritik från tv-experter och hån från Norge samtidigt som resultaten sviktat. Tidigare i våras fick 31-åringen nog och lämnade även skidskyttet för att byta sport igen och till vintern börjar hon tävla inom långlopp.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Stina Nilsson, skidskytte
240325 Stina Nilsson, Lima Skg 1 tävlar i skidskytte singlemix stafett under dag 6 av SM-veckan den 25 mars 2024 i Boden. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / CS0530

Stina Nilsson är oerhört populär på sociala medier och senaste året har hennes följare fått följa med på en helt annan resa. Då hon tillsammans med pojkvännen Emil Nykvist tagit sig an att bygga om en skåpbil till en ”camping van” och nu kan paret stolt visa upp sin stora lycka, se bilden här nedanför.
”Det är så himla roligt att ni är så många som följer och är intresserade av våran lilla van. Bygget går framåt i rask takt nu och snart är vi redo för besiktning”, skriver Stina på Instagram och visar upp deras nybygge.

LÄS MER: Frida Karlssons storsuccé i fel sport – skidstjärnan slog till direkt och fick en drömcomeback när hon lämnade skidorna hemma

Bilden har fått runt 12 000 gilla-markeringar och alla svenskar jublar åt Nilsson och Nykvists projekt vid sidan av skidspåren, se här nedanför.
”Snyggt, ni har varit superduktiga”, skriver en användare.
”Såå himla fint ni har gjort! Det blir medalj för detta projekt”, skriver en annan.
”Så himla kul det varit att följa detta projekt. Mycket bra slutresultat tycker jag”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Stina Nilsson som skidåkare? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev