Efter uppvaknandet – här är beskedet som fick Anna Holmlund att le

På grund av sin tragiska olycka missade Anna Holmlund pojkvännens VM-guld.
Nu har hon äntligen fått de goda nyheterna.
– Vi har pratat om att det gick jättebra för Viktor på VM, det är hon jätteglad för, säger pappa Lars Holmlund till Expressen.

I förra veckan kom det stora glädjebeskedet från Anna Holmlunds familj. Fem månader efter den fruktansvärda olyckan har skidstjärnan gjort enorma framsteg i rehabiliteringen och kan både prata och känna igen folk i sin närhet.

En av dem som varit absolut närmast Holmlund under den fruktansvärda tiden är pojkvännen Victor Öhling Norberg.
Han har varit väldigt omtänksam och snäll med Anna under tiden, men han måste sköta sin verksamhet och träna och tävla inför OS nu, säger Annas pappa Lars Holmlund till Expressen.

Trots den turbulenta tiden fanns det i alla fall en dag då Öhling Norberg fick jubla. När han den 18 mars åkte hem VM-guld i Skicross.
– Det är fortfarande ett jävla skitår, men skönt att ha en dag då man kan le, sade Öhling Norberg till Expressen då.  

27-åringen kunde länge inte dela glädjen med sin flickvän, fram tills nyligen. För under söndagen berättar Annas pappa Lars Holmlund att pojkvännen äntligen fått chansen att berätta de goda nyheterna för henne.
 Långtidsminnet är bra men korttidsminnet är inte riktigt framme än. Vi brukar prata om hur olyckan var och att det gick jättebra för Viktor på VM, det är hon jätteglad för. Men vi har fått bra instruktioner av psykologer och personal i Danderyd om hur vi ska ta upp de här frågorna, för det gäller att inte skapa oro hos Anna, vi svarar korrekt på hennes frågor helt enkelt, säger Lars Holmlund till tidningen.

LÄS MER: Anna Holmlund flyttar hem: ”Påbörjar en helt ny livsresa”