Charlotte Kallas helfräcka sexskämt – som får alla att sätta påskmusten i halsen: ”Äntligen blir det åka av”

Charlotte Kalla har verkligen varit på bushumör i dag.
Och levererat det mest oväntade sexskämtet på första april.

– Äntligen kan det bli lite åka av, säger skidstjärnan i ett pressmeddelande.

Har ni också blivit lurade i dag? För vi blev helt ställda när ett pressmeddelande kom från en ny lansering av skidstjärnan Charlotte Kalla.

Kallas oväntade

Det är allmänt känt att 33-åringen startat en ny hudvårdsserie som heter ”KALLA” tillsammans med en apotekskedja. Men i dag lanserades två helt nya och oväntade produkter i form av kondomer och glidmedel.
– Äntligen kan det bli lite åka av, säger Kalla i pressmeddelandet.

Charlotte Kalla, skidor
201219 Charlotte Kalla efter en träningstävling den 19 december 2020 i Östersund. Foto: Erik Mårtensson / BILDBYRÅN / COP 222 / ER0018

Charlotte Kalla hade en blytung VM-stafett när hon utsattes för en ordentlig vallamiss och då ska idén ha väckts.
”Charlotte Kalla fick bittert erfara när hon med rosenskimrande kinder kämpade för kung och fosterland på den andra stafettsträckan. Skidorna hon åkte på var i princip helt utan glid. Där och då i en mörk vallabod bestämde hon sig: Svenska folket förtjänar bättre glid”, lyder pressutskicket.

Briljant skämt

Kondomerna får namnet ”Bättre glid” och glidmedlet det geniala namnet ”Valla by Kalla”. Enligt pressmeddelandet är kondomerna gjorda av ekologiskt gummi och kan även återvinnas hos butikerna efter användning.
– Bra glid borgar för en säker målgång. Hållbarhet ligger mig också extra varmt om hjärtat. Därför känns det skönt att produkterna även kan komma till ny användning. Jag vill inte sätta mitt varumärke på vad som helst, säger Kalla om de nya produkterna.

Charlotte Kalla, aprilskämt
Charlotte Kallas aprilskämt. FOTO: Skärmdump.

Självklart är det här ett briljant aprilskämt och även ett riktigt fräckt sådant av en av Sveriges största idrottsstjärnor. Men man måste verkligen säga att det är riktigt proffsigt gjort och har nog lurat många svenskar samt fått en och annan att sätta påskmusten i halsen.
– Svenska folket fick aldrig chansen att njuta av stafettframgångar under skid-VM. Nu är det bara att fylla på påskägget och skapa lite magi på egen hand därhemma i tv-sofforna, avslutar Linda Wakeham, PR-chef för apotekskedjan, det utskickade pressmeddelandet.

Gillar du det här aprilskämtet av Charlotte Kalla? Dela artikeln och visa dina vänner!

LÄS MER: När Jacob Hård blev helt grundlurad i norsk tv – skidprofilens otroliga ansiktsuttryck säger ALLT

Få våra nyhetsbrev!