När Jacob Hård blev helt grundlurad i norsk tv – skidprofilens otroliga ansiktsuttryck säger ALLT

När Jacob Hård blev helt grundlurad i norsk tv – skidprofilens otroliga ansiktsuttryck säger ALLT

Jacob Hård och Per Elofsson blir intervjuade i norsk tv.
Ja, eller det är i alla fall vad de tror.
I själva verket är det komikern Peter Magnusson som spelar dem ett spratt i humorprogrammet ”Pyjamas”.

Komikern och skådespelaren Peter Magnusson, (känd från bland annat Hey Baberiba, Sommaren med släkten och Tills Frank skiljer oss åt) hade tillsammans med programledaren och skådespelaren David Hellenius (Let’s Dance, Hellenius Hörna, Lyckligare kan ingen vara) ett humorprogram som hette ”Pyjamas”.

Visades i ZTV

Programmet visades i tre säsonger på TV3 och ZTV i början på 2000-talet och det var Peter Magnussons debutprogram. Det gick ut på att Peter och David intervjuade folk på stan med både dolda och synliga kameror, oftast rejält utklädda.

Per Elofsson, Pyjamas
Jacob Hård i tv-programmet ”Pyjamas”. FOTO: Youtube.

I ett avsnitt hade Magnusson tagit sig till Gamla Stan i Stockholm för att göra intervjuer inför klassiska Slottssprinten. Det var ett årligt sprintlopp och första tävlingen avgjordes år 2000.

Hård blir lurad

Carl XVI Gustaf brukade inviga tävlingen varje år. Peter hade i detta avsnitt satt på sig en Norge-mössa och utgett sig för att vara från norsk tv. Han började med att intervjua legendariska skidexperten Jacob Hård.

Jacob Hård, Pyjamas
Jacob Hård i tv-programmet ”Pyjamas”. FOTO: Youtube.

Magnusson ställde frågor på sin egen speciella norska dialekt och Hårds reaktion är otroligt underhållande. Man ser att han inte förstod någonting alls men försökte ändå vara trevlig och svara på frågorna så gott han kunde.

…även Elofsson

Nästa intervjuoffer var den framgångsrike svenske skidåkaren Per Elofsson. Han förstod knappt någonting heller när frågorna kom, men han snappade upp något ord här och där.

Den tredje personen som blev intervjuad var norske stjärnan Anders Aukland och den intervjun blev väldigt speciell, då Peter Magnussons norska mot Anders norska liksom slog ut varandra så ingen förstod vad den andre sa.

Gillar du den här videon? Dela artikeln och visa dina vänner!

Se videon:

LÄS MER: När ”Blomman” utmanade Jacob Hård i mördarbacken – och visade vem som är experten: ”Jag ska inte skälla”

Få våra nyhetsbrev!