Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Calle Halfvarssons klockrena svar – efter norska clownhånen

De norska skidåkarna med Petter Northug i spetsen kallade Calle Halfvarsson ”Calle Clown” på sociala medier och i media. Det får svensken att nu svara på det allra kyligaste sättet.

Trots att skidsäsongen inte har kommit igång är det mentala spelet mellan Sverige och Norge redan i rullning. I en intervju med konstaterade Calle Halfvarsson att han var en mer komplett åkare än både Petter Northug och Martin Johnsrud Sundby. Det fick norrmännen att ge svensken smeknamnet ”Calle Clown” och i en intervju med norska Dagbladet fortsatte Northug hånet.
– Om jag hade misslyckats så kapitalt i min karriär som ”Kalle Klown”, så hade jag hållit käften tills jag vunnit något, sa norrmannen då.

Men nu svarar Calle Halfvarsson på hånet, och det på allra mest klockrena sätt. På Instagram har den svenska skidåkare lagt ut en bild på en clown, ett kyligt svar på det norska hånet.
”Väntar på att få komma till #toppidrettsveka #calleclown”, skriver Halfvarsson till bilden.

Nästa vecka finns Halfvarsson med på ”Toppidrettsveka”, en rullskidstävling som arrangeras i Norge. Redan då kommer det bli ett hett möte, då även Petter Northug finns med på startlinjen.

LÄS MER: Stina Nilsson om dolda smärtorna: ”Tänkte på det hela tiden”

Väntar på att få komma till #toppidrettsveka ?#calleclown

Ett inlägg delat av Calle Halfvarsson (@chalfvarsson)