Anna Holmlunds stora glädjebesked: ”Jag kan gå!”

Anna Holmlund fortsätter att ta nya jättekliv i sin rehabilitering.
Nu har hon tagit ett avgörande framsteg.
”Jag kan gå!”, skriver Holmlund på Instagram.

Anna Holmlund har en lång väg att gå för att återvända till sitt vanliga liv efter den otäcka kraschen i Italien för ett och ett halvt år sedan. Men med hennes otroliga vilja gör hon stora framsteg hela tiden.

Holmlunds glädjebesked

Och nu har det största framsteget kommit. På Instagram meddelar Holmlund det stora glädjebeskedet.
”Jag kan gå! I nästan i alla fall! Och det är bara tack vare Edi och pappa! Så tack så mycket! Tack!! Tack!! Det betyder mycket för mig!!”, skriver Holmlund i en hälsning till sina många följare.

Snabba rehabiliteringen

Tidigare har läkarna beskrivit Holmlunds snabba rehabilitering som ”remarkabel”. Och Annas framsteg har verkligen gått i en rasande hög hastighet.
– Sedan jag var nere och hälsade på Anna på Danderyds sjukhus har det hänt jättemycket. Man kan vara borta en vecka när man inte varit med på rehab, och då kan det ha hänt massor med grejer. Sedan är det så med hjärnskador, ingen vågar ge en prognos. Hon kan ha nått sin topp, men det är ingen som tror på det, varken vi eller familjen, sa personliga assistenten Zandra Fjälkeby i dokumentärserien ”En annan Anna”.

Dela artikeln för att stötta Anna Holmlund i hennes rehabilitering!

LÄS MER: Sveriges fina gest efter grottdramat – thailändska pojkarna bjuds nu in till Gothia Cup

Anna Holmlunds oförglömliga kväll – tillsammans med OS-hjältarna: ”Jag blir fantastiskt rörd”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);