Anna Holmlunds oförglömliga kväll – tillsammans med OS-hjältarna: ”Jag blir fantastiskt rörd”

I går kväll firades OS-hjältarna stort i Stadshuset.
Men störst hyllningar fick Anna Holmlund som var på plats.
– Jag blir fantastiskt rörd över att få träffa Anna här, säger OS-gulghjälten André Myhrer till SportExpressen.

Stadshuset i Stockholm bjöd i går kväll upp till rejäl fest för att fira de fantastiska framgångarna i OS och Paralympics i Pyeongchang under början av året. 400 personer var inbjudna till festen arrangerad av Sveriges olympiska kommitté, SOK.

”Superkul att hon är här”

En hel del guldhjältar var på plats och även en tidigare OS-medaljör i form av Anna Holmlund dök upp på stora OS-festen.
– Det är superkul att hon är på plats, säger OS-guldhjälten Frida Hansdotter till SportExpressen.

Holmlund sprudlade av glädje på röda mattan och var så tacksam över att ha blivit inbjuden till Stadshuset.
– Det är jättebra att vara här. Och jag mår bra. Det är bra att vi firar de här framgångarna, säger hon till kvällstidningen.

Holmlund berörde alla

Anna Holmlund var på plats med en personlig assistent för att fira en oförglömlig kväll med OS-svenskarna från Pyeongchang. Och hon berörde flera av gästerna i Stadshuset.
– Jag blir fantastiskt rörd över att få träffa Anna här, det är helt otroligt med tanke på allt hon har gått igenom, säger André Myhrer till SportExpressen.

Dela artikeln för att hylla Anna Holmlund!

LÄS MER: Räddade livet på Anna Holmlund – nu träder hennes stora hjälte fram

Anna Holmlunds nya HÄRLIGA besked – som fortsätter att överraska alla: ”Det går framåt!”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);