Anna Holmlunds nya utmaning – ställer upp i tuffa loppet: "Det är bara att köra!"

Anna Holmlunds nya utmaning – ställer upp i tuffa loppet: ”Det är bara att köra!”

Anna Holmlund älskar att sporta igen.
Nyligen återvände Anna Holmlund till skidbacken för första gången.
Nu har hon satt upp ett nytt, tufft mål: Att cykla Göteborgsgirot.

Vägen tillbaka är tuff men Anna Holmlund gör verkligen sitt yttersta för att rehabilitera sig fullt ut efter sin otäcka krasch. I början av mars fick hon sin stora dröm uppfylld genom att återvända till skidbacken igen.

”Den gamla busiga Anna är där”

När hon åkte skidor i Sidsjöbacken i Sundsvall sittandes i en så kallad biski. I dokumentärserien ”En annan Anna” får alla följa hennes hennes kamp för att återvända till ett vanligt liv igen.

Och hon gör framsteg varenda dag.
– Det känns väldigt mycket som förr. Hon tycker ju om samma saker som snö, sol och skoter. Och den gamla busiga Anna är där när vi kör nu på dagarna. Hon retas och vi har en härlig jargong, berättar Holmlunds tidigare fysioterapeut och nära vän Maggie Moström i dokumentärserien, enligt Sportbladet.

”Jag ska cykla två mil”

Efter att första målet med att återvända till skidbacken är uppfyllt sätter nu Holmlund upp ett nytt mål. Ett tufft sådant också.

30-åringen har anmält sig till cykelfesten i Göteborg som heter ”Göteborgsgirot”. Så den 5 maj väntar loppet på två mil. Holmlund ställer upp med en tandemcykel som hon ska cykla tillsammans med sina gamla sponsor Janne.
– Jag ska cykla upp till två mil. Det är bara att köra på. På cykel är det inte så långt. En till två timmar högst, säger hon i dokumentären ”En annan Anna”.

Dela artikeln för att stötta Anna Holmlund!

LÄS MER: Nya beskedet om Anna Holmlund: ”Titta på hennes ansikte så har ni svaret”

Första hälsningen från Anna Holmlund: ”Förebild – du är en stor inspiration för mig!”