Anna Holmlunds första ord efter tårarna på Idrottsgalan: ”Det första Anna gjorde hemma”

Hyllningen till Anna Holmlund på Idrottsgalan blev för mycket.
Men här är hennes första ord efter tårarna inför svensk folket.
– Det första Anna gjorde när hon kom hem var att titta på galan på tv, säger pojkvännen Victor Öhling Norberg till Assistans för Dig.

Det var väldigt känslosamma scener på Idrottsgalan häromveckan. Anna Holmlund hyllades med stående ovationer i Globen.

Men känslorna rann över och hyllningarna blev för omvälvande för Holmlund.
– Det var så klart en väldigt fin hyllning, men det var också väldigt jobbigt för Anna att se det där. Att höra på en film på stor skärm där någon säger att man aldrig kan åka skidor igen… Det är nog inte så roligt för någon att höra, speciellt inte i den sits hon är i, sa pojkvännen Victor Öhling Norberg till SportExpressen efter galan.

”Nu ser jag bara bra saker”

SVT och Idrottsgalan hade inte förvarnat varken Holmlund, Öhlin Norberg eller hennes assistenter och efter hyllningarna tvingades en gråtandes Anna Holmlund lämna sin bordsplats för att stilla känslorna.

Efter galan gick både SVT och Idrottsgalan ut för att be om ursäkt till Holmlund för hyllningen som gick fel. I ett nytt avsnitt av dokumentärserien ”En annan Anna” berättar Öhling Norberg om kvällen på Idrottsgalan och Annas första ord efter tårarna.
– Det var ju en fantastisk kväll. Och allting gick ju så fantastiskt bra och över förväntan. Till skillnad mot vad alla trodde så orkade Anna vara med hela kvällen. Så nu när jag ser tillbaka på galan så tänker jag bara bra saker, säger han till Assistans för Dig som gör dokumentärserien ”En annan Anna” om Holmlunds väg tillbaka efter skidolyckan.

”Det var SKITBRA!”

Även Anna Holmlund ser tillbaka på Idrottsgalan med glädje och är väldigt nöjd med kvällen.
– Det första Anna gjorde när hon kom hem var att titta på galan på tv och efter att alla gett henne stående ovationer fick hon frågan: ”Vad tyckt du om det här då?”. Så svarade Anna: ”Det var SKITBRA!”, berättar Öhling Norberg i dokumentären.

Dela artikeln för att stötta Anna Holmlund!

LÄS MER: Idrottsgalan ber om ursäkt till Anna Holmlund för hyllningen som gick fel: ”Hon blev ledsen”

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter

Följ oss på Instagram också!