Anna Holmlund har lämnat rullstolen och avslöjar nya kärleksbeskedet: ”Jag ska på dejt i kväll”

Hon fortsätter att ta stora steg i sin rehabilitering.
Nu avslöjar Anna Holmlund nya kärleksbeskedet.
– Jag ska på dejt i kväll, säger hon i tv-programmet ”Malou efter tio”.

Ända sedan den otäcka olyckan i Italien 2016 har Anna Holmlund kämpat oerhört varje dag för att komma tillbaka till en normal vardag igen. Det har inte varit lätt för den förre skicrossåkaren som drabbades av en hjärnskada efter kraschen.

Holmlunds kärleksbesked

Holmlund har tagit enorma steg i sin rehabilitering och förvånat läkare och experter gång på gång senaste åren. Nästa stora kliv i återhämtningen kom i dag när 32-åringen gästade TV4-programmet ”Malou efter tio”.

Anna Holmlund
190624 Anna Holmlund during the election of the host city for the Olympic Winter Games 2026 at the 134th IOC Session on June 24, 2019 in Lausanne. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87973

Då gjorde hon det för första gången utan rullstol och med egna ord berättade svenskan om vilka framsteg hon gjort senaste tiden. Holmlund avslöjade även ett helt nytt kärleksbesked.

”Då vill jag bara dö”

Anna ska på dejt och träffa Niklas.
– Jag ska på dejt i dag. Det är alltid skönt att träffa någon och han har också en hjärnskada, säger Holmlund i tv-programmet.

Anna Holmlund
Anna Holmlund hos ”Malou efter tio”. FOTO: TV4

Holmlund berättar även att hon numera bor själv och kan planera sin egen vardag hemma i Sundsvall.
– Jag har alltid stöd hemma men jag bestämmer själv hur dagen ska se ut, så det är skönt. Jag skriver ett schema: Typ klockan tio ska jag träna, klockan ett äter jag lunch och klockan två är det vila. Inte för att jag själv vill vila men läkarna säger att det är något jag måste göra, säger hon i ”Malou efter tio”.

Men det finns också formsvackor i rehabiliteringen för Anna Holmlund när energin tryter och motivationen saknas.
– Ibland vill jag lägga mig ned och dö men det går inte. Det är jobbigt, men det går ändå bra. Man tar en dag i taget och träning älskar jag verkligen. Jag mår bra när jag tränar. Det är inte ofta annars men då mår jag verkligen bra, säger 32-åringen i den ärliga intervjun.

Nästa mål för Holmlund är att lära sig tala bättre och få tillbaka motoriken i höger arm, det berättar hon själv i tv-programmet.

LÄS MER: Linn Svahn slår tillbaka – efter hårda kritiken från egna landslaget: ”Han är inte..”