Här briljerar Sarah Sjöström på bästa sändningstid – med helt unika talangen: ”Ett sjätte sinne”

Sarah Sjöström är inte bara en av världens bästa simmare.
Hon har dessutom en alldeles unik talang.
– Det är ett sjätte sinne, säger hon i ”Hellenius hörna”.

Sarah Sjöström är en av våra allra största idrottsstjärnor, och det finns inte mycket som hon inte vunnit i simningens värld. Hon har hunnit med att dominera fullständigt i VM och OS, och i sommarens spel kom hon sensationellt tillbaka från en armbågsskada och tog silver.

Unika talangen

Men det är inte den enda talangen som Sarah Sjöström har. Kanske har det underlättat lite att hon i stort sett levt i vatten hela sitt liv, men i tv-succén Hellenius Hörna så fick Sjöström förra veckan gästa – och fullständigt briljera med en okänd talang som väldigt få personer skulle kunna få bemästra.

Foto: TV4

Sarah Sjöström kan nämligen, med bara händerna, känna vilken typ av vatten som hon rör på. David Hellenius kräver bevis från Sjöström, och hon tvekar inte en sekund på att ställa sig upp och dominera med sina kunskaper.

– Det är lite av ett sjätte sinne. Det här blir hur lätt som helst, säger hon.

Briljerar helt

Och hon har verkligen helt rätt. Sjöström inleder med att känna på vatten med klor i, vilket hon prickar rätt på. Därefter finns en behållare med saltvatten, vilket hon känner lätt, och därefter vanligt kranvatten. Det blev alltså tre av tre rätt för Sarah Sjöström, vilket så klart är oerhört imponerande.

Foto: TV4

Sarah Sjöström har en framgångsrik höst bakom sig och i kortbane-EM gjorde hon enorm succé med en handfull medaljer. Sarah Sjöström gick därmed om Therese Alshammar i internationella mästerskapsmedaljer, och trots sin allvarliga armskada kan hon sammanfatta året som en enda stor succcé.

Se klippet HÄR.

LÄS MER: Janne Anderssons kritik mot Zlatan Ibrahimovic – bryter tystnaden efter attacken: ”Där är min gräns…”

Få våra nyhetsbrev!