SHL-klubbens målvaktsjakt i sommar – här är duon som jagas

Rögle är i behov av att värva en målvakt inför kommande säsong.
Enligt HD-sporten är Niklas Svedberg och Lars Johansson två av målvakterna de vill plocka in.

Inför kommande säsong är det inte många platser kvar i truppen att fylla för Rögle. Men en position som är både viktig och ännu ej spikad är målvaktspositionen.
– Vi har bra koll på målvaktsfronten och känner oss lugna med situationen, säger Rögles klubbdirektör Marcus Thuresson som även sitter med i klubbens sportgrupp till HD-sporten.

Just nu är Emil Kruse den enda kontrakterade målvakten men enligt tidningen är Niklas Svedberg och Lars Johansson två av målvakterna som finns med på klubbens önskelista.
– De finns med på bruttolistan och är två jätteintressanta spelare, men vi har sju-åtta namn som vi håller koll på. Det rör sig om en eller kanske en och en halv vecka innan vi räknar med att ha en lösning på plats. Mer än så kan jag inte säga just nu, säger Thuresson till tidningen.

Svedberg, 27, vann SM-guld med Brynäs 2011/12 innan han lämnade för spel i Nordamerika och Boston. De två senaste säsongerna har han spelat för ryska Salavat Yulaev Ufa i KHL.

Johansson, 29, vann SM-guld med Frölunda 2015/16 innan han lämnade för spel i Chicagos organisation. Där blev det den gångna säsongen 39 matcher för AHL-laget Rockford IceHogs.

LÄS MER: Klart: Här presenterar SHL-klubben den NHL-meriterade toppvärvningen

https://youtu.be/gMYnqhJXntA