Hemligheten bakom Leksands pinsamma Facebook-bild

Vänta nu… Ser ni vad som inte stämmer i Leksands pressbild? Ni lär nog se fyrdubbelt.

I går skulle Leksand slå på stort inför återvändaren Mattias Ritolas första match i den vita tröjan igen. Men det fanns bara ett problem med annonsbilden, som endast uppmärksamma supportrar noterade.

En kille i Adidas-keps syntes nämligen på fyra olika ställen i bilden. Hur kunde det ske? Nu förklarar den skyldige, Emil Nilsén hos supportergruppen Leksand Superstars, vad som faktiskt hänt.
– Det där skulle ut så fort som möjligt. Så jag tog den första klackbilden jag hittade där Ritolas tröja syntes. Men då hade jag suttit i söndags och lekt med en kompis (Anton) ansikte i den bilden. Men det glömde jag bort i stressen i går. Så han fick vara med fyra gånger, säger han till SportExpressen.
– Den skulle ju bara skickas till Anton. Den ursprungliga tanken var att hans ansikte skulle finnas på alla i publiken. Men jag har samma mapp hemma och på jobbet.

Så mitt i hyllningen av Ritola fick det även bli en dold hyllning till en riktigt bra vän.
– Anton skrattade mest (av bilden). Det skulle inte vara helt fel att ha tre till av Anton, han är en bra pöjk. Fyra Anton är bättre än en, berättar Emil Nilsén.

LÄS MER: Leksands drömspelare återvänder till klubben.

Se den märkliga bilden här:

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.