Störtsköna psykbrytet i norsk live-tv – när motståndarlaget gör första målet på 15 år

Norska fotbollsherrarna tog sin första seger i VM-kvalet i går kväll. Men de kom verkligen undan med blotta förskräckelsen hemma mot slagpåsen San Marino. För 54 minuter in i kvalmötet kvitterade gästerna med sitt första bortamål på hela 15 år. Och då tappade även den norska tv-sändningen allt. Experterna i studion visste inte vad de skulle ta sig till av chockmålet där en till och med går och släcker lamporna för att dra hem.

Nu redde visserligen norska landslaget upp det med tre mål inom sex minuter för att vinna med 4-1. Men ett tag var det riktigt darrigt och det underbara kaoset i tv-sändningen är för alltid förevigat.