Zlatans nya krav: Drömkontrakt med United – så länge vill han stanna

Zlatan Ibrahimovic har tystat alla kritiker och levererat långt över förväntan i Manchester United. Nu vill svensken stanna kvar ytterligare två säsonger, enigt engelska The Mirror.

Det var den sista utmaningen på karriären. Många var även kritiska när Zlatan Ibrahimovic skrev på för Manchester United med oron att 35-åringen passerat sitt bäst före-datum. Sedan drog Zlatan på sig tröja nummer 9 och tystade alla.

Svenske stjärnanfallaren är nu uppe i 26 mål, har redan vunnit två titlar och kan vinna två till innan debutsäsongen i England är över. Framtiden är ännu oklar men från Manchester Uniteds sida vill man mer än gärna utnyttja det extra optionsåret som står inskrivet i kontraktet. Zlatan själv har varit mindre öppen om den kommande säsongen.

Enligt uppgifter i engelska medier är det stora kravet om klubben når Champions League nästa säsong avgörande för Zlatans framtid i den röda tröjan. Nu kommer även engelska tidningen The Mirror med nya, sensationella uppgifter som pekar på att Zlatan vill skriva ett nytt drömkontrakt. En högre lön, men även förlänga kontraktet med två nya säsonger.

Det skulle innebära att Zlatan spelar i United fram till att han är 37 år. Tränaren José Mourinho har i alla fall deklarerat att han kommer göra allt för att hålla i sin skyttekung.
– Jag brukar inte be spelare att skriva på nya kontrakt. Men om det behövs så kommer alla supportrar att åka till hans hus, knacka på dörren och stanna där hela natten. Vi tror alla att Zlatan stannar en säsong till, sa Mourinho efter ligacupfinalen, som Zlatan avgjorde med två mål.

LÄS MER: Zlatans enda krav – för att stanna i Manchester United.

https://youtu.be/OWwsDuGEGDk