PL-stjärnorna: Kom till United, Zlatan.

Zlatan Ibrahimovic är rejält jagad inför sommarens transferfönster. Lockropen till Premier League har redan börjat och hos Manchester United verkar det suktas mest.

Juan Mata har tidigare uttryckt sin vilja att spela tillsammans med stjärnsvensken.
– Han har spelat i så många olika länder och vunnit titlar överallt. Det säger en hel del om vilken kvalitet han har som spelare samt vilken betydelse han har för PSG och det svenska landslaget, sa Mata till Sky Sports tidigare under våren.
– Han är en väldigt bra spelare och jag gillar att spela med bra spelare. Jag tror alla hade velat spela med honom.

Nu öppnar även franske rekordvärvningen Anthony Martial för att han gärna ser Zlatan i en röd tröja till nästa säsong.
– Det skulle vara kul att spela med Ibrahimovic. Det är en spelare utöver det vanliga och han fortsätter att visa det trots sin ålder, säger Martial till franska Téléfoot.

ZlatanFirarManchesterUnited

Men en före detta Unitedspelare ser hellre ”Ibra” i en annan Premier League-klubb i höst. Istället för Manchester United placerar Rio Ferdinand Zlatan i Arsenal.
– Han hade gett dem den där vinnarmentaliteten. Han kan bli katalysatorn till att vinna titlar, för det är det han gör, sa Ferdinand i engelska tv-kanalen BT Sport förra månaden.

Frågar man Manchester United-tränaren Louis van Gaal verkar han heller inte helt övertygad om Zlatan som sommarens drömvärvning.
– Jag gillar våra unga spelare därför att de redan känner till kulturen i Manchester United, sa Louis van Gaal till svenska tv-kanalen Viasat Fotboll i helgen.
– Zlatan är redan 34 år…

Gilla Sportbibeln om du också älskar fotboll.