Nyquist kan offras för Stamkos och svåra beslut för Rangers.

Stanley Cup-slutspelet är i full gång, men det betyder inte att det saknas rykten och nyheter om kommande övergångar och trejder i NHL.
Här har vi sammanställt några av de hetaste ryktena just nu.

• Det finns dom som tror att Detroit Red Wings har en chans på Tampa Bays Steven Stamkos i sommar. Superstjärnans kontrakt går ju ut och Stamkos kommer bada i feta anbud från alla tänkbara klubbar. För att få plats med Stamkos under lönetaket behöver Detroit trejda några spelare och Detroit News spekulerar i att svenske Gustav Nyquist, forwarden Tomas Tatar och målvakten Jimmy Howard kan bli bortbytta.

• Vad kommer hända med New York Rangers? Spekulationerna i att Henrik Lundqvist blir bortbytt känns inte särskilt igenomtänkta. ”King Henrik” har en klausul i kontraktet som gör att han måste gå med på en trejd och han är dessutom Rangers bästa spelare. Om inte klubben vill bygga nytt från scratch, kommer Henke vara kvar. New York Post tror att backen Dan Girardi kan försvinna, antingen genom trejd eller att klubben bryter kontraktet. Rangers måste också bestämma sig om man ska signa backen Keith Yandle eller inte.

• Boston har försökt att skriva nytt kontrakt med Loui Eriksson, men många experter tror att svensken kommer hitta en ny klubb. Enligt Boston Globe ligger fokus för Bruins på defensiven. Det är Bostons svagaste lagdel och det är där man behöver investera sina dollars.

• Chicago har, som vanligt, tuffa besluta att ta i sommar. Flera spelare ska skriva nya kontrakt och det är frågan om klubben har möjlighet att behålla Andrew Shaw och Andrew Ladd.

• Enligt Toronto Sun är Maple Leafs på jakt efter en ny målvakt. Klubben ska ha scoutat Anaheim Ducks Frederik Andersen och om Anaheim bestämmer sig för att satsa på John Gibson som nummer ett, lär Andersen bli trejdad den här sommaren.

Gilla Sportbibeln om du vill ha fler NHL-nyheter i ditt Facebook-flöde.