Henkes gåva till laget – efter nya segern: ”Tur att vi vann…”

Det blev en riktigt härlig natt för New York Rangers. Först slog man Calgary med 4-3 och efter matchen bjöd Henrik Lundqvist in hela laget till stor Super Bowl-fest hemma hos sig.

På grund av årets största sportfest i USA – Super Bowl – så hölls det tidiga NHL-matcher i natt. I en av matcherna slog New York Rangers motståndaren Calgary Flames med 4-3 på Madison Square Garden.
– Väldigt skönt. Vi har inte varit så bra hemma och vi vill väldigt gärna göra våra fans glada. Så det var en stor och viktig seger för oss, sa Henrik Lundqvist till Sportbladet i omklädningsrummet.

Den sköna stämningen fortsatte sedan hela vägen in till ”Henkes” hem då svensken bjöd in hela laget till Super Bowl-fest hemma hos sig.
– Större delen av laget kommer över på middag och nu blir det skönt att bara koppla av och titta på fotboll, berättade svensken för Sportbladet direkt efter slutsignalen.
– Men jag sa också åt killarna att det var viktigt att vi vann den här matchen så jag inte håller på och slår sönder saker när de kommer på besök, haha.

Matchhjälte i hockeymatchen blev svenske Jesper Fast genom att skjuta in avgörande 4-2-målet.

LÄS MER: Här smäller Nylander in sitt första hattrick i NHL.

Se highlights från matchen: