Här sänker NHL-busen målvakten – och full kalabalik utbryter

Corey Perry är redan en av ligans mest ogillade spelare.
Han lär inte vara mer populär efter nattens tackling på Arizona Coyotes målvakt Louis Domingue.

Det var drygt halvvägs in i den andra perioden som Anaheim Ducks skapade ett rejält tryck i anfallszonen.
Pucken hamnade bakom mål, Arizona Coyotes målvakt Louis Domingue gick ut för att rensa – och möttes av Corey Perrys tackling.

Tacklingen tar illa – även om Domingue också ser ut att förstärka situationen – och sen följer ordentlig kalabalik.

Domingue furious at Perry after taking shoulder to the head

Perry fick två minuters utvisning för tacklingen. Kort efter han var tillbaka på isen reducerade Anaheim till 2–4. Det var början på en mäktig vändning av Ducks, som vann matchen med 5–4.

Matchvinnare: Rickard Rakell, som satte sista målet med tre och en halv minut kvar att spela.