Chocken: Colorado Avalanche kan offra storstjärnorna

Chocken: Colorado Avalanche kan offra storstjärnorna

Här är uppgifterna som kan förändra allt. Colorado Avalanche kan offra sina två allra största namn Gabriel Landeskog och Matt Duchene, enligt nordamerikanska medier.

Det är nattsvart hos Colorado Avalanche just nu. Laget ligger sist i NHL-tabellen och med hela 15 poäng upp till slutspelsplats känns säsongen körd redan nu.

Stark kritik har riktats mot general managern och klubbikonen Joe Sakic. Nu har det kommit ännu fler uppgifter om en stor förändring inom Colorado Avalanche. Och det inkluderar den svenske lagkaptenen Gabriel Landeskog, skriver SportExpressen.se.

Enligt uppgifter hos kanadensiska Sportsnet har Sakic börjat få förfrågningar om vilka spelare han är villig att släppa för att bygga om truppen. Två av lagets största stjärnor i Landeskog och Matt Duchene ligger i farozonen, på grund av sina höga löner.

Edmonton Journal rapporterar att New York Islanders redan hört sig för om Duchene.
”Om klubbar hör av sig om Matt Duchene och Gabriel Landeskog kommer man få svaret, så vitt jag vet, att de inte byter bort dem för att de har panik. Men kommer du till Avalanche med bra, unga backar eller talanger. Då är de beredda att lyssna”, sa Sportsnets Elliotte Friedman i programmet ”Headlines”, enligt SportExpressen.

Trading deadline i NHL är den 1 mars. Frågan är var vi ser Landeskog och Duchene då.

LÄS MER: Heta NHL-rykten: Landeskog jagad och toppmålvakt till Dallas?

 

Gilla Sportbibeln Hockey om du också är en riktig hockeynörd.