Alex Ovechkins mäktiga uppvisning i natt – inte ett, inte två, inte tre, utan FYRA mål

Många har pratat om att Alexander Ovechkin är slut.
Men i natt vaknade den ryska björnen till liv – och tystade alla.
Med inte bara ett, inte två och inte tre utan fyra mål i natt mot Ottawa Senators.

I går slog stjärnskottet Connor McDavid till med ett hattrick i NHL-premiären. Då kunde ju inte Alexander Ovechkin vara sämre.

Ryssen svarade direkt och tystade även alla kritiker som menat att han är slut som stor målgörare i NHL. När Washington Capitals besegrade Ottawa Senators med 5-4 i natt efter straffavgörande så slog Ovechkin till hela FYRA gånger.

Inga dåliga mål…

Det var i den tredje perioden som Ovechkin levererade ett hattrick på bara sju minuter från 1-3-underläge till 4-4-kvittering. Sedan klev ryssen även fram i straffläggningen med sitt fjärde mål i matchen. Och det var inga dåliga mål som han gjorde. Kolla bara själv in hans hattrick i videon här nedanför.