Här står domaren (!) för årets ”filmning” i innebandyligan: ”Benen bara viker sig”

.

Det filmas i de flesta sporter.
Även innebandy.
Men att domaren filmar?

Det var i kvartsfinalen mellan Pixbo och Falun som den dråpliga situationen uppstod. Pixbo reducerade till 3–7 och direkt efter faller domaren Andreas Svensson ihop.

”Ser skitkul ut”

Det ser onekligen ut som en klassisk filmning, om än mer överdriven än de vi är vana att se… Men Svensson menar själv att det inte var någon filmning.
– Jag har sett videklippet och det ser skitkul ut. Hur lustigt som helst. Jag får helt enkelt bjuda på att det blir lite viralt. Men att jag filmar… det förstår jag inte riktigt. Vem ska jag filma för?, säger han till Sportbladet.

Så vad var det egentligen som hände? Svensson förklarar:
– När jag ska blåsa mål blir det lite protester och Johan Rehn, målvakten, får en lätt kontakt med min arm. Samtidigt är jag i en framåtrörelse och snubblar. Benen bara viker sig så plötsligt ligger jag på backen och tittar uppåt.

Kolla in situationen här:
https://twitter.com/smeeeeck/status/1108826401015238656

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);