Uppgifter: Storklubben lägger saftigt bud på NHL-svensken – men utesluter ändå inte SHL-flytt

.

NHL-svensken Magnus Pääjärvi är en jagad man just nu.
SHL-laget Malmö Redhawks hoppas fortfarande på 28-åringen.
Men nu kommer kraftig konkurrens och ett jättebud från KHL, avslöjar Mr. Madhawk.

Malmö Redhawks hoppas fortfarande på att skriva kontrakt med NHL-svensken Magnus Pääjärvi. Men i dag kan nådastöten ha kommit.

Jättebudet på Pääjärvi

Nu säger källor inom klubben att hoppet om en återkomst för Pääjärvi i SHL är så gott som borta, trots att 28-åringen tränar med klubben just nu. Allt på grund av att ryska KHL-klubben Lokomotiv Jaroslavl kommit med ett jättebud, avslöjar SportExpressens Mr. Madhawk.
– Han har inte skrivit på någonting än, men jag kan bekräfta att vi tittar mot Europa, säger agenten Morten Green.

Magnus Pääjärvi, NHL
180520 Sveriges Magnus Pääjärvi-Svensson och Gustav Nyquist jublar med pokalen efter vinst i finalen i ishockey-VM mellan Sverige och Schweiz den 20 maj 2018 i Köpenhamn.
Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / 35490

Nyligen skrev en av Pääjärvis närmsta vänner, Anton Lander, på för KHL-klubben. Båda spelade ihop i Timrå och kan nu återförenas igen. Även Staffan Kronwall spelar i Jaroslavl.

Utesluter inte SHL-flytt

Tidigare har Pääjärvi uttryckt intresse att fortsätta i NHL men när premiären närmar sig med stormsteg så saknas erbjudanden. Så det mesta talar för att forwarden som gjort hela 467 NHL-matcher nu får välja mellan spel i KHL och SHL.
– KHL är självklart en möjlighet, och han kommer ta ett beslut inom de närmsta dagarna, säger agenten till Mr. Madhawk.

Magnus Pääjärvi, NHL
180806 Ottawa Senators Magnus Pääjärvi under en ishockeyträning med Malmö Redhawks den 6 augusti 2018 in Malmö.
Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / Cop 178 /

Men trots jättebudet på från Jaroslavl är Malmö Redhawks fortfarande aktuellt som nästa klubbadress och inte alls uteslutet.
– Nej, det är aldrig uteslutet. Klart är att vi tittat på NHL i första hand, men nu måste vi öppna upp för andra marknader, och det finns stora pengar i KHL, säger hockeyagenten om Malmöintresset.

LÄS MER: Stjärnan dumpades av SHL-laget efter sju raka säsonger – här är profilens nya klubb

Därför måste 83-åriga Solveig sitta i utvisningsbåset(!) varenda gång hon går på hockeymatch

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);