Uppgifter: Spelarflykt inför ödesmatchen – nyckelspelarna flyttar till ligarivalerna

Uppgifter: Spelarflykt inför ödesmatchen – nyckelspelarna flyttar till ligarivalerna

Västervik gör allt för att behålla sin plats i HockeyAllsvenskan.
Då kommer oroande rykten om två av lagets nyckelspelare.
Både Oskar Drugge och Victor Öhman är klara – för ligakonkurrenter, avslöjar Mr. Madhawk.

På onsdag spelar Västervik ödesmatchen som avgör allt. En match återstår av HockeyAllsvenskan och klubben behöver en poäng mot BIK Karlskoga för att stanna kvar i HockeyAllsvenskan nästa säsong.

Men nu kommer oroande uppgifter inför nästa säsong. För efter den sista omgången av HockeyAllsvenskan kan det bli spelarflykt i Västervik.

Kan bli SHL-spel i höst

Och det är inte vilka spelare som helst – utan två av lagets viktigaste spelare. För i dag avslöjar SportExpressens Mr. Madhawk att nyckelspelarna Oskar Drugge och Victor Öhman är redan klara för flytt till två seriekonkurrenter.

Drugge har valt att fortsätta karriären hos SHL-jagande Timrå och skrivit på för två säsonger. Avtalet gäller oavsett om det blir HockeyAllsvenskan eller SHL nästa säsong för Timrå. Detta tack vare 25-åringens mycket fina säsong med 25 poäng på 49 matcher.

Flyttar till värsta rivalen

Men Öhmans flytt är betydligt mer känslig. För där handlar det om rivalklubben i Småland – då Öhman är klar för IK Oskarshamn, enligt Mr. Madhawks uppgifter.
– Det får stå för dig. Jag kommenterar inte nästa säsongs trupp, säger Oskarshamns sportchef Per Kenttä till hockeybloggen.

Öhman som har gjort ännu bättre ifrån sig med 26 poäng på bara 31 matcher har skrivit ett tvåårskontrakt med Västerviks stora rival, Oskarshamn.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Sanningen bakom SHL-stjärnans mystiska frånvaro: ”Vi var oroliga…”

Peter Forsbergs helvändning – efter att ha vunnit tittarnas hjärtan under OS