Uppgifter: SHL-klubben på jakt efter Modos poängkung: ”Jag är jättesmickrad”

Emil Molin har gjort jättesuccé i Modo den här säsongen.
Nu är SHL-klubben Djurgården på rejäl jakt efter poängkungen.
– Jag är jättesmickrad men inget beslut är taget, säger Molin till Mr. Madhawk.

När Djurgården tappar både Markus Ljungh och Linus Johansson behöver laget förstärka på centersidan till nästa säsong. Nu har sportchefen Joakim Eriksson hittat den perfekta ersättaren.

”Det hade varit intressant”

Djurgården vill ha in Modos succéspelare Emil Molin och jobbar nu aktivt för att värva 25-åringen, rapporterar Mr. Madhawk.
– Jag är jättesmickrad över att de hört av sig. Jag känner Robban (Ohlsson, tränaren) sedan tiden i juniorlandslaget och tyckte om honom jättemycket då. Det är en jättebra förening och publiken är speciell att spela för. Och det hade varit intressant att se vad de har att säga, säger Molin till Mr. Madhawk.
– Men jag kommer inte att ta några beslut nu. Jag vill se hur långt vi kan ta MoDo. Det där får vi ta senare.

Leder poängligan i HockeyAllsvenskan

Molin leder poängligan i HockeyAllsvenskan med imponerande 50 poäng hittills. Därför är det inte så konstigt att SHL-klubbarna spanar på Modostjärnan.
– Spelar väl kanske inte så stor roll om man gör 50 eller 60 poäng. Jag kan erkänna att det har varit roligt att jag gjort mycket poäng, men laget är så mycket viktigare än det. Vi har tre viktiga matcher kvar av serien och ska göra allt vi bara kan för att lösa det här nu, säger han till Mr. Madhawk.
– Jag kan tycka att det är störande att vi haft så bra lag här i två säsonger nu, men inte fått ut mer. Vi ska ta det här så långt vi bara kan nu.

Just nu ser det riktigt illa ut för Modo i HockeyAllsvenskan men hoppet finns att nå SHL-kval via slutspelsserien. Skulle klubben misslyckas att gå upp till SHL verkar det ändå som att Molin tar klivet upp oavsett.

Dela artikeln om du vill se den här värvningen!

LÄS MER: Här bjuder William Nylander på hockeymagi: ”Helt otroligt”

Erik Karlssons första ord efter trejddramat: ”Jag måste erkänna det”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);