Erik Karlssons första ord efter trejddramat: ”Jag måste erkänna det”

Ingen flytt för Erik Karlsson.
I natt var han tillbaka på isen igen – lättad.
– Nu känns det mycket bättre, säger Ottawasvensken till Sportbladet.

I natt fortsatte vardagen som vanligt för Erik Karlsson i NHL. Efter att Deadline Day stängt igen och alla trejdrykten lagt sig – för den här gången – så klev Ottawa Senators lagkapten ut på isen igen mot Washington Capital.

”Det har varit rätt jobbigt”

Det blev visserligen förlust med 3-2 på bortaplan men Karlsson kunde ändå få visa upp sig från sin bästa sida med ett mål för att nå milstolpen 500 poäng och ytterligare en assist. Det märktes att svensken var lättad efter stora trejddramat häromdagen.
– Ja, allt kändes bättre nu när alltihop äntligen är över. Jag måste erkänna att det varit en distraktion. Det pratas och sägs så mycket och det går inte riktigt att hålla ifrån sig, det har varit rätt jobbigt, säger Karlsson till Sportbladet.

”Klart det blivit meckigt”

Många rykten har cirkulerat kring Ottawasvensken senaste veckorna och nu får han själv dementera efter att fönstret slagit igen.
– Jag har inte själv bett att få bli skickad någonstans, jag ville stanna i Ottawa och är väldigt glad över att det blev så, säger Karlsson till kvällstidningen.

En av de stora anledningarna till att det inte blev en flytt handlar också om att Karlsson och frun Melinda ska få barn i vår.
– På något sätt hade vi ju löst det, men det är klart det blivit meckigt. Nu får jag vara med om det hela vägen fram och är väldigt glad även för det.

Nu är våren i alla fall lugn, sedan kom tredjryktena väckas till liv igen i sommar.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Här bjuder han på den SJUKASTE hockeyräddningen någonsin i en straffläggning

Osannolika hämnden i NHL i natt – efter domarattack: ”Jag har aldrig sett något liknande”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);